Onaylı Üye
vallaha kanka benim baya döküldü kırılmalar filan oluştu fazla kullan ma derim
Sarımsak suyunu haftada kaç gün uyguluyorsunuz hocamILIK FÖN çekersen saç dökülmez çok sıcak dik fön saç diplerini yaktığı gibi dökülmesini sağlar fön yan çekin ben 10yıl hem bayan hem erkek kuaför yaptım
çoğu kuaför fön çekmeyi bilmiyo adam kafasını yakıyolar olan sizin saçınıza oluyo şuan yaşım 30 finasterid kullanıyorum aile genel dökülme varsa
genetik dökülme yaşarsınız 25 30 yaşına doğru baya seyrelir ve kel kalabilirsiniz DHT bloke etmek için şuan proscar 4 bölüm günde 1 doz alıyorum
vertex tepe bölgesi sıklaştırıyo kalınlaştı saçlarım ön kısım ince saçlar dökülüp kalın saçlar kazanmanız mümkün ama saç çıkarmaz olan saçlarınızı güçlendirir
finasterid kullanmadan önce doktorunuza ve iyice okuyup kullanmaya başlayın yan etkisi olan bi ilaçtır.! Sarım suyu ayda 1 saçlarıma uyguluyorum çok yararlı zengin sülfür var
saçların çıkışında destek oluyo sarımsak suyu saçın panzehiri diyebilirim taze ve kafanıza sürdüğünüzde yakıyosa yararlı olur 1 saat bekletdikten sonra duş alın
her gün uygulama yapmayın kafanız tahriş olur ayda 1 sefer yeterlidir tedavi gibi kullanabilirsiniz çoğu yer prp yapıyolar büssürü para alıyolar para tuzağı sadece
sarımsak suyu kullanıp güzel masaj yapıp 1 saaat sonra yıkayınız!
Sarımsak suyu mu yok daha nelerSarımsak suyunu haftada kaç gün uyguluyorsunuz hocam
Spray de dökertabiki ikisininde abartısı hem saçı hem derisini yıpratır ve dökülme, cansızlık yapar.. fön ü cok uzun süre yüksek ısıda kullanmamak lazım.. sprey kullanmak durumunda isen eve geldiğinde yıkayıp cildini havalandırman lazım..
sprey dökmez demedim zaten.. eğer illa kullanacaksan hergun yıkamak zorundasın dedim..Spray de döker