Pc yi yükletme özel kurulum yap rufusla iso'yu USB'ye yazdırdığında bios da iso dosyası gorunur zatenÇok teşekkür ederimmm. Kuruluma başladım
Hayır bios ayarlarinda tercih yerinde USB yokbir yerden USB bulman gerekli dostum
Çok teşekkür ederimmm. Kuruluma başladımDostum Rufus bir program bu program ile Windows 10 ISO dosyasını Bu program ile usb'yi uefi formatı şeklinde yazdırarak format atma gerekli uefi formatında değilse Windows zaten hata verir
Bios bilgisayarın ana karta giriş arayuzyu yeridir
Pc yi yükletme özel kurulum yap rufusla iso'yu USB'ye yazdırdığında bios da iso dosyası gorunur zatenÇok teşekkür ederimmm. Kuruluma başladım
Sorun çözüldü elinize dilinize sağlık benim alan 500 GB dan 900 e çıktı onu anlamadım (önceden de sadece C vardı D yoktu)Pc yi yükletme özel kurulum yap rufusla iso'yu USB'ye yazdırdığında bios da iso dosyası gorunur zaten
Kuramaditsan dc den seslide yardim edebilirim
Pc yi yükletme özel kurulum yap rufusla iso'yu USB'ye yazdırdığında bios da iso dosyası gorunur zaten
Kuramaditsan dc den seslide yardim edebilirim
dostum format öncesi kayıt yerinde c ve d diskini yeniden boyutlandırdıysan format aşamasında c diskini bölünerek d diskine ek yapmışsındırSorun çözüldü elinize dilinize sağlık benim alan 500 GB dan 900 e çıktı onu anlamadım (önceden de sadece C vardı D yoktu)
Hayır yanlış anladın önceden d yoktu 500 GB c vardı. Şimdi yine d yok ama 900 GB c var bu nasıl oluyordostum format öncesi kayıt yerinde c ve d diskini yeniden boyutlandırdıysan format aşamasında c diskini bölünerek d diskine ek yapmışsındır
kendin kendi c diski bölünme yaşamaz
sorunu nu çözebildiğime sevindim dostum
konu kilit diyebiliriz o zaman için
hardisk mi kullanıyorsuyorsun ssd dimi ? depolama birimin kaç gb ?Hayır yanlış anladın önceden d yoktu 500 GB c vardı. Şimdi yine d yok ama 900 GB c var bu nasıl oluyor
Bir de ekran kartım Nvidia GT 720 2gb ve şuan ekran kartım gözükmüyor aygıt yöneticisine falan napicam Microsoft falan yazıyor ekran kartindadostum format öncesi kayıt yerinde c ve d diskini yeniden boyutlandırdıysan format aşamasında c diskini bölünerek d diskine ek yapmışsındır
kendin kendi c diski bölünme yaşamaz
sorunu nu çözebildiğime sevindim dostum
konu kilit diyebiliriz o zaman için
Bilmiyorum kihardisk mi kullanıyorsuyorsun ssd dimi ? depolama birimin kaç gb ?
dc var mı dostum dc üzerinden yardımcı olayım ?Bir de ekran kartım Nvidia GT 720 2gb ve şuan ekran kartım gözükmüyor aygıt yöneticisine falan napicam Microsoft falan yazıyor ekran kartinda
Post automatically merged:
Bilmiyorum ki
Yükleyeyim PC ye yine format sonuçta hemen yukluyorumdc var mı dostum dc üzerinden yardımcı olayım ?
tmm dc yükle çünkü yazacağımız çok konu olacak sana yeni format atmışsın o bilgisayara kurulacak tonla program var çünküYükleyeyim PC ye yine format sonuçta hemen yukluyorum
KYDM#4381tmm dc yükle çünkü yazacağımız çok konu olacak sana yeni format atmışsın o bilgisayara kurulacak tonla program var çünkü
Reis biz o işleri hallettik be şuan başka konu var ben konuyu kiletleyeyim en iyisiformatı usb üzerinden yap. 8gb lık usb bellek al internet kafede win 10 indir rufus ile mbr seçeneği kullan. zten rufusla formatlamayı biliyosundur . pc ciye vereceğinden daha ucuza halletmiş olur ve usb belleğe sahip olmuş olursun
hocam diski 2 ye bölmüşsün ilk başta o yüzde 500gb d diski vardır . aynı şekilde şu anda da yapabilirsin 500gb ayrı bir yer yada böyle kalmasında soun olmazHayır yanlış anladın önceden d yoktu 500 GB c vardı. Şimdi yine d yok ama 900 GB c var bu nasıl oluyor
diski 2 ye bölünce ilk başta neden 2 disk gözükmüyordu bu bilgisayarda ?hocam diski 2 ye bölmüşsün ilk başta o yüzde 500gb d diski vardır . aynı şekilde şu anda da yapabilirsin 500gb ayrı bir yer yada böyle kalmasında soun olmaz
sanal bellek olarak ayarlamış olabilirmisin.diski 2 ye bölünce ilk başta neden 2 disk gözükmüyordu bu bilgisayarda ?
sanal bellek olarak ayarlamış olabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?