Formatsız Windows 10 Sürüm Nasıl Değiştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Be yourself
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba, biliyorsunuz forumda çoğu kişi hileyi kullanabilmek için sürüm değiştirmeye çalışıyor ve bunun için format atmak zorunda kalabiliyor . Şimdi size formatsız nasıl Windows 10 ISO'su yükleyip kurabileceğinizi göstereceğim .

:yazı:

Öncelikle aşağıda verdiğim linkten dosyayı indiriyoruz , ardından zip'in içindeki klasörü çıkartıyoruz ve içindeki "MediaCreationTool.bat" adlı bat dosyasını açıyoruz
bat dosyası açıldıktan sonra biraz bekleyiniz ve sürüm seçme yerinin gelmesini bekleyiniz ( Bilgisayarınızın hızına göre açılma hızı değişkenlik gösterebilir )
Ekli dosyayı görüntüle 85372
Fotoğrafdaki sürüm seçme yeri açıldıktan sonra geçmek istediğiniz sürüme tıklayın,

Ekli dosyayı görüntüle 85373
Buradan "Auto USB" yerine basıp select derseniz akabinde size usb seçtirir ve seçtiğiniz usb'ye windows'u yükler sonrasında usb ile formatlı sürüm değiştirebilir ve temiz kurulum yapabilirsiniz .
Fakat Bizi ilgilendiren konu "Formatsız Nasıl Sürüm Değiştirilir
"

Formatsız bir sürüm geçişi yapmak için "Auto ISO" yazan yere basın, sonrasında bu yer kapanıp tekrar cmd açılacak ve ISO'yu yüklemeye yüklemeye başlayacaktır .

Ekli dosyayı görüntüle 85374
Burası açıldıktan sonra bazı yüklemeler olacak ve PC'niz birkaç kere yeniden başlatılacak ortalama "2 Saat 30 Dakika" gibi bir süre alan bu kurulumdan sonra windows sürümünüz değişmiş olacaktır , iyi kullanımlar dilerim .

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bunu yaptığımızda windows komple sıfırlanıyor değil mi

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
bunu yaptığımızda windows komple sıfırlanıyor değil mi
Formattan bahsediyorsan hayır eğer ISO ile yüklersen sıfırlanmıyor fakat windows sürümün değişiyor .

Dipnot : USB'ye yükleyip bios menüden sıfırlarsan direk formatlı geçiş oluyor .

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
yaptım ama hiç bir şey olmadı pc yeniden başlamadı sürüm değişmedi iso indi ama hiç bir şey olmadı neden?
19H2 sürümünü yüklüyorum simdiki sürüm 22H2

2ra9hjr.PNG

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Win10 geçtim ama bilgisayardan ses gelmiyor nedeni nedir ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben windows 10 istiyorum fakat windows 11 indiriliyor diyor bir sıkıntı olur mu

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba, biliyorsunuz forumda çoğu kişi hileyi kullanabilmek için sürüm değiştirmeye çalışıyor ve bunun için format atmak zorunda kalabiliyor . Şimdi size formatsız nasıl Windows 10 ISO'su yükleyip kurabileceğinizi göstereceğim .

:yazı:

Öncelikle aşağıda verdiğim linkten dosyayı indiriyoruz , ardından zip'in içindeki klasörü çıkartıyoruz ve içindeki "MediaCreationTool.bat" adlı bat dosyasını açıyoruz
bat dosyası açıldıktan sonra biraz bekleyiniz ve sürüm seçme yerinin gelmesini bekleyiniz ( Bilgisayarınızın hızına göre açılma hızı değişkenlik gösterebilir )
Ekli dosyayı görüntüle 85372
Fotoğrafdaki sürüm seçme yeri açıldıktan sonra geçmek istediğiniz sürüme tıklayın,

Ekli dosyayı görüntüle 85373
Buradan "Auto USB" yerine basıp select derseniz akabinde size usb seçtirir ve seçtiğiniz usb'ye windows'u yükler sonrasında usb ile formatlı sürüm değiştirebilir ve temiz kurulum yapabilirsiniz .
Fakat Bizi ilgilendiren konu "Formatsız Nasıl Sürüm Değiştirilir
"

Formatsız bir sürüm geçişi yapmak için "Auto ISO" yazan yere basın, sonrasında bu yer kapanıp tekrar cmd açılacak ve ISO'yu yüklemeye yüklemeye başlayacaktır .

Ekli dosyayı görüntüle 85374
Burası açıldıktan sonra bazı yüklemeler olacak ve PC'niz birkaç kere yeniden başlatılacak ortalama "2 Saat 30 Dakika" gibi bir süre alan bu kurulumdan sonra windows sürümünüz değişmiş olacaktır , iyi kullanımlar dilerim .

:indir:

Bunları yaptıktan sonra pc her hangi bi bozulma olur mu yüklemelerde veyahut dosyalarda?

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bunları yaptıktan sonra pc her hangi bi bozulma olur mu yüklemelerde veyahut dosyalarda?
olmaz fakat bunu yaptıktan sonra C diskinizde windowsold. adlı bir klasör olur bu klasörde eski windows sürümünüz vardır onu silip diskinizde yer açabilirsiniz .ü

dipnot : fakat silmemenizi öneririm çünkü eski sürüme geçmek istediğinizde geçmek 5 dk'nızı alır , eğer dosyayı silmezseniz .

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
olmaz fakat bunu yaptıktan sonra C diskinizde windowsold. adlı bir klasör olur bu klasörde eski windows sürümünüz vardır onu silip diskinizde yer açabilirsiniz .ü

dipnot : fakat silmemenizi öneririm çünkü eski sürüme geçmek istediğinizde geçmek 5 dk'nızı alır , eğer dosyayı silmezseniz .
Onu silmek için ek bir işlem yapmam gerekiyor mu? Yoksa shift+del ile silsem direkt siler mi? Birde ben valorant-rainbow6-sea of thieves-gta5-war thunder... gibi oyunlarda oynuyorum benim için hangi sürüm daha iyi olur? Özellikle Valoda hile yapmak için sürüm düşürmek istiyorum.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Onu silmek için ek bir işlem yapmam gerekiyor mu? Yoksa shift+del ile silsem direkt siler mi? Birde ben valorant-rainbow6-sea of thieves-gta5-war thunder... gibi oyunlarda oynuyorum benim için hangi sürüm daha iyi olur? Özellikle Valoda hile yapmak için sürüm düşürmek istiyorum.
Q1 : Evet shift+del ile silmen yeterli
Q2 : Bence en kullanışlı sürüm 21H2 fakat 20H2 kullananda çok fakat 21H2 tercihimdir .

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tam bunu arıyordum. ellerin dert görmesin 1 tb veriden kurtardın beni

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
iso dosyası verdi sadece bir şey değişmedi

FENERBAHÇE
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hocam bazı hileleri kullanamıyorum bundan dolayı sağol yapıcam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
1677880877175.png
YAPMAM GEREKEN NEDİR HİÇBİRŞEYİN GİTMESİNİ İSTEMİYORUM

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam 1909 kurdum kurulum tamamlandı pc yi yeniden başlattım ama sürüm hala 21H2 neden böyle oluyor olabilir ?

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
elinize sağlık hocam sürekli formatla sürüm denemekle uğraşmicaz artık

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dediğin her şeyi eksiksiz yaptım ama yine de sürüm 22H2 olarak gözüküyor.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Format loglar ve güvenlik açısından daha temiz fakat elinize sağlık, yararlı konu.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
daha ayrıntılı olamazdı hocam varolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...