- Konuyu başlatan
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
tamam kardeşim anladımda bende diyorumki ney ile alakalı yorum yapıyorsun .ben kurdum ama olmadı
tamam kardeşim anladımda bende diyorumki ney ile alakalı yorum yapıyorsun .ben kurdum ama olmadı
bunu yaptığımızda windows komple sıfırlanıyor değil miMerhaba, biliyorsunuz forumda çoğu kişi hileyi kullanabilmek için sürüm değiştirmeye çalışıyor ve bunun için format atmak zorunda kalabiliyor . Şimdi size formatsız nasıl Windows 10 ISO'su yükleyip kurabileceğinizi göstereceğim .
Öncelikle aşağıda verdiğim linkten dosyayı indiriyoruz , ardından zip'in içindeki klasörü çıkartıyoruz ve içindeki "MediaCreationTool.bat" adlı bat dosyasını açıyoruz
bat dosyası açıldıktan sonra biraz bekleyiniz ve sürüm seçme yerinin gelmesini bekleyiniz ( Bilgisayarınızın hızına göre açılma hızı değişkenlik gösterebilir )
Ekli dosyayı görüntüle 85372
Fotoğrafdaki sürüm seçme yeri açıldıktan sonra geçmek istediğiniz sürüme tıklayın,
Ekli dosyayı görüntüle 85373
Buradan "Auto USB" yerine basıp select derseniz akabinde size usb seçtirir ve seçtiğiniz usb'ye windows'u yükler sonrasında usb ile formatlı sürüm değiştirebilir ve temiz kurulum yapabilirsiniz .
Fakat Bizi ilgilendiren konu "Formatsız Nasıl Sürüm Değiştirilir "
Formatsız bir sürüm geçişi yapmak için "Auto ISO" yazan yere basın, sonrasında bu yer kapanıp tekrar cmd açılacak ve ISO'yu yüklemeye yüklemeye başlayacaktır .
Ekli dosyayı görüntüle 85374
Burası açıldıktan sonra bazı yüklemeler olacak ve PC'niz birkaç kere yeniden başlatılacak ortalama "2 Saat 30 Dakika" gibi bir süre alan bu kurulumdan sonra windows sürümünüz değişmiş olacaktır , iyi kullanımlar dilerim .
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Formattan bahsediyorsan hayır eğer ISO ile yüklersen sıfırlanmıyor fakat windows sürümün değişiyor .bunu yaptığımızda windows komple sıfırlanıyor değil mi
Bunları yaptıktan sonra pc her hangi bi bozulma olur mu yüklemelerde veyahut dosyalarda?Merhaba, biliyorsunuz forumda çoğu kişi hileyi kullanabilmek için sürüm değiştirmeye çalışıyor ve bunun için format atmak zorunda kalabiliyor . Şimdi size formatsız nasıl Windows 10 ISO'su yükleyip kurabileceğinizi göstereceğim .
Öncelikle aşağıda verdiğim linkten dosyayı indiriyoruz , ardından zip'in içindeki klasörü çıkartıyoruz ve içindeki "MediaCreationTool.bat" adlı bat dosyasını açıyoruz
bat dosyası açıldıktan sonra biraz bekleyiniz ve sürüm seçme yerinin gelmesini bekleyiniz ( Bilgisayarınızın hızına göre açılma hızı değişkenlik gösterebilir )
Ekli dosyayı görüntüle 85372
Fotoğrafdaki sürüm seçme yeri açıldıktan sonra geçmek istediğiniz sürüme tıklayın,
Ekli dosyayı görüntüle 85373
Buradan "Auto USB" yerine basıp select derseniz akabinde size usb seçtirir ve seçtiğiniz usb'ye windows'u yükler sonrasında usb ile formatlı sürüm değiştirebilir ve temiz kurulum yapabilirsiniz .
Fakat Bizi ilgilendiren konu "Formatsız Nasıl Sürüm Değiştirilir "
Formatsız bir sürüm geçişi yapmak için "Auto ISO" yazan yere basın, sonrasında bu yer kapanıp tekrar cmd açılacak ve ISO'yu yüklemeye yüklemeye başlayacaktır .
Ekli dosyayı görüntüle 85374
Burası açıldıktan sonra bazı yüklemeler olacak ve PC'niz birkaç kere yeniden başlatılacak ortalama "2 Saat 30 Dakika" gibi bir süre alan bu kurulumdan sonra windows sürümünüz değişmiş olacaktır , iyi kullanımlar dilerim .
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
olmaz fakat bunu yaptıktan sonra C diskinizde windowsold. adlı bir klasör olur bu klasörde eski windows sürümünüz vardır onu silip diskinizde yer açabilirsiniz .üBunları yaptıktan sonra pc her hangi bi bozulma olur mu yüklemelerde veyahut dosyalarda?
Onu silmek için ek bir işlem yapmam gerekiyor mu? Yoksa shift+del ile silsem direkt siler mi? Birde ben valorant-rainbow6-sea of thieves-gta5-war thunder... gibi oyunlarda oynuyorum benim için hangi sürüm daha iyi olur? Özellikle Valoda hile yapmak için sürüm düşürmek istiyorum.olmaz fakat bunu yaptıktan sonra C diskinizde windowsold. adlı bir klasör olur bu klasörde eski windows sürümünüz vardır onu silip diskinizde yer açabilirsiniz .ü
dipnot : fakat silmemenizi öneririm çünkü eski sürüme geçmek istediğinizde geçmek 5 dk'nızı alır , eğer dosyayı silmezseniz .
Q1 : Evet shift+del ile silmen yeterliOnu silmek için ek bir işlem yapmam gerekiyor mu? Yoksa shift+del ile silsem direkt siler mi? Birde ben valorant-rainbow6-sea of thieves-gta5-war thunder... gibi oyunlarda oynuyorum benim için hangi sürüm daha iyi olur? Özellikle Valoda hile yapmak için sürüm düşürmek istiyorum.