Formatsız Windows 10 Sürüm Nasıl Değiştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
2-3 gün önce format attım.. Yararlı konu brom eline sağlık.

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
güzel olmuş denedim ve oldu sagolasın

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eline sağlık, çok yerde kullanırım bunu.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
teşekkür ederim 22h2 vardı bende hileleri kullanmıyordum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Format atmış kadar oluyoruz ama yine de eline sağlık.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba, biliyorsunuz forumda çoğu kişi hileyi kullanabilmek için sürüm değiştirmeye çalışıyor ve bunun için format atmak zorunda kalabiliyor . Şimdi size formatsız nasıl Windows 10 ISO'su yükleyip kurabileceğinizi göstereceğim .

:yazı:

Öncelikle aşağıda verdiğim linkten dosyayı indiriyoruz , ardından zip'in içindeki klasörü çıkartıyoruz ve içindeki "MediaCreationTool.bat" adlı bat dosyasını açıyoruz
bat dosyası açıldıktan sonra biraz bekleyiniz ve sürüm seçme yerinin gelmesini bekleyiniz ( Bilgisayarınızın hızına göre açılma hızı değişkenlik gösterebilir )
Ekli dosyayı görüntüle 85372
Fotoğrafdaki sürüm seçme yeri açıldıktan sonra geçmek istediğiniz sürüme tıklayın,

Ekli dosyayı görüntüle 85373
Buradan "Auto USB" yerine basıp select derseniz akabinde size usb seçtirir ve seçtiğiniz usb'ye windows'u yükler sonrasında usb ile formatlı sürüm değiştirebilir ve temiz kurulum yapabilirsiniz .
Fakat Bizi ilgilendiren konu "Formatsız Nasıl Sürüm Değiştirilir
"

Formatsız bir sürüm geçişi yapmak için "Auto ISO" yazan yere basın, sonrasında bu yer kapanıp tekrar cmd açılacak ve ISO'yu yüklemeye yüklemeye başlayacaktır .

Ekli dosyayı görüntüle 85374
Burası açıldıktan sonra bazı yüklemeler olacak ve PC'niz birkaç kere yeniden başlatılacak ortalama "2 Saat 30 Dakika" gibi bir süre alan bu kurulumdan sonra windows sürümünüz değişmiş olacaktır , iyi kullanımlar dilerim .

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

hocam eline sağlık format atmadan benim sürüm düşürmem lazımdı sayende yapıcam

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Windows 10 Home sürümünden Windows Pro sürümüne geçiş yapabilirsiniz ama Pro sürümden Home sürümüne temiz kurulum yani format atmadan geçiş yapamazsınız. Microsoft o şekilde bir geçiş seçeneği sunmuyor maalesef.

giphy.gif

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Muhtemelen konu içeriğinde gerekli bilgilendirme verilmemiş ama ben uyarımı burdan yapayım eğer formatsın windows kurarsanız sisteminizde 2 tane windows kurulu olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
brom formatsız windows atamazsın ama yama yapabilirsin oda bişey değiştirmez kısacası format gerekir

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Çok iyi sürüm değişmek için yararlı bilgi eline sağlık

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Muhtemelen konu içeriğinde gerekli bilgilendirme verilmemiş ama ben uyarımı burdan yapayım eğer formatsın windows kurarsanız sisteminizde 2 tane windows kurulu olacaktır.
"windowsold. " klasöründen bahsediyorsunuz hocam sanırım fakat bu dosyanın olacağını belirtmeme gerek olmadığını düşündüm ne olur ne olmaz eski sürüme geçmek isterlerse geçsinler diye . herkes biliyordur windowsold'u diye düşünüyorum ayrıca ekstra bilgilendirmeyi arkadaşlara yaptığınız için teşekkür ederim .
Post automatically merged:

hocam kurdum c ye olmadı
eski mesajını bulamadım dostum ne ile alakalı yazmıştın .

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
"windowsold. " klasöründen bahsediyorsunuz hocam sanırım fakat bu dosyanın olacağını belirtmeme gerek olmadığını düşündüm ne olur ne olmaz eski sürüme geçmek isterlerse geçsinler diye . herkes biliyordur windowsold'u diye düşünüyorum ayrıca ekstra bilgilendirmeyi arkadaşlara yaptığınız için teşekkür ederim .
Post automatically merged:

eski mesajını bulamadım dostum ne ile alakalı yazmıştın .
ben kurdum ama olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...