Onaylı Üye
Eğer amd ekran kartına sahipsen önerilen driveri kur. Amd yeni sürücüler fps droplarina sebep olabiliyorPcyi formatladıktan sonra çeşitli oyunlarda özellikle de lolde fpsem bir süre oynadıktan sonra düşmeye başladı normalde lolde sabit 144 alırken şuan dakika 15 20 civarında 100lere hatta 90lara düşüyor sorunu nasıl çözerim
denedım suan cok sagol allah razı olsun 280 fps ustu alıyorum masaustupc laptopmu ? .Grafik kartını silip guncel yuklemen gerekebılır .LAPTOP kulanıyorsan güç kulanmı maximumdaysa dengelıye al
evet pc laptop hepsi güncel silip yüklemeyi daha önce denedim işe yaramdı güç kullanımı da dengelidepc laptopmu ? .Grafik kartını silip guncel yuklemen gerekebılır .LAPTOP kulanıyorsan güç kulanmı maximumdaysa dengelıye al
kalite modunda zaten ayarları hep kalitede kullanıyordumkanka nvdia ayarların falan eski haline gelmiştir performanstan ziyade kaliteye kaymış olabilir onları kontrol et ek olarak unlostun fps yükseltme ayarları var onu izleyebilirsin
10 kullanıyordum 11e geçtimHangi işletim sistemini kulanıyordun daha önce windows 8 veye 7 den 10 geçtiysen fps düşmesi normaldir
pc laptop rtx3060 ekran kartı intel uhd graphics yardımcı ekran kartı i7 11800h işlemci 16 gb ddr4 ramBu soruna neden olacak birçok durum mevcut.
Format sonrası bios kontrollerini yaptın mı?
Driverları güncelledin mi?
Bios update attın mı?
Ayrıca bilgisayar sistem özelliklerini konuya eklersen çok daha faydalı cevaplar alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?