Olaya nokta koyayim oyunda otobüsten atladiktan sonra bi yere saklanıp hileyi aciyosunuz ama adama sağ tıkla vurmaya çalışınca karşıdaki adamlar dmg yemiyor o yüzden sağ tıkı kullanmadan sadece wall hack kullanabilirsiniz aimbot fixlenmis
Beyler Soru Sorucam Size Yardımcı Olun Lütfen Adamlara Sıktığım Halde Damage(Hasar)Almıyorlar+F8 Basıyorum Aim OFF oluyor Sağ tık basıyoruma damın kafaya gidiyor ON olunca sağ tık çalışmıyor hasar almamalarının sebebi nedir Bir Yardımcı Olur Musunuz??
Beyler Soru Sorucam Size Yardımcı Olun Lütfen Adamlara Sıktığım Halde Damage(Hasar)Almıyorlar+F8 Basıyorum Aim OFF oluyor Sağ tık basıyoruma damın kafaya gidiyor ON olunca sağ tık çalışmıyor hasar almamalarının sebebi nedir Bir Yardımcı Olur Musunuz??
hüseyinus insanus bu canlı insan taklidi yaparak değişik bir canlı türüdür burada da gördüğünüz üzere video çekerek nete yüklemiş tam bir insan taklit ustası olduğunu göstermiştir
İlk defa fornite'da hile indirdim hile çalışıyor f tuşları hiç bir işe yaramıyor bende inserte basınca herşey açık on off yapabılıyorum hile çalışıyor yani fakat aimi gerçekten kötü awp kullanmak imkansız diğer silahlarlada aim almak aşırı kötü ha vuruyormusun vuruyorsun ama aim çok sıkıntı %100 bir zevk alamıyorsun aim kötülüğü yüzünden eskilerinde böylemiydi aimler ?
Evet bende buradaki hile fix yedikten sonra aramalara girdim bir tane buldum . Teleportundan tut etrafdaki yakın silahlara kadar otomatik topluyor wallhack te aktif FAKAT aimbot kitlenmesine ve mermilerde adama vurmasına rağmen damage vermiyor Fortnite ekibi baya çabalıyor fakat bu hile yapımcılarını dahada azimlendirmekten başka bir işe yaramıyor gibi Beklemedeyiz yeni hileler için..
Bir tek bendemi çalışıyor aim ? yani öbür hackler gibi no spread yok ama aim lock oluyor yani sağ tıklıyorum aim adamı takip ediyor ve sıkıca öldürebiliyorum sadece çok sekiyor gayet güzel şuan da
Bir tek bendemi çalışıyor aim ? yani öbür hackler gibi no spread yok ama aim lock oluyor yani sağ tıklıyorum aim adamı takip ediyor ve sıkıca öldürebiliyorum sadece çok sekiyor gayet güzel şuan da