Çalışmıyor Fortnite HackV10-[Aimbot -Name Esp - Item Esp -No Spread etc] [2017]

AİM BOT ÇALIŞIYOMU

• EVET

Oy: 30 49.2%
  • HAYIR

Oy: 22 36.1%
  • ORTA

Oy: 12 19.7%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Olaya nokta koyayim oyunda otobüsten atladiktan sonra bi yere saklanıp hileyi aciyosunuz ama adama sağ tıkla vurmaya çalışınca karşıdaki adamlar dmg yemiyor o yüzden sağ tıkı kullanmadan sadece wall hack kullanabilirsiniz aimbot fixlenmis

Üye
10 HİZMET YILI
Beyler Soru Sorucam Size Yardımcı Olun Lütfen Adamlara Sıktığım Halde Damage(Hasar)Almıyorlar+F8 Basıyorum Aim OFF oluyor Sağ tık basıyoruma damın kafaya gidiyor ON olunca sağ tık çalışmıyor hasar almamalarının sebebi nedir Bir Yardımcı Olur Musunuz??

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Beyler Soru Sorucam Size Yardımcı Olun Lütfen Adamlara Sıktığım Halde Damage(Hasar)Almıyorlar+F8 Basıyorum Aim OFF oluyor Sağ tık basıyoruma damın kafaya gidiyor ON olunca sağ tık çalışmıyor hasar almamalarının sebebi nedir Bir Yardımcı Olur Musunuz??
Dedigim gibi aim hack fix sıksanda adam dmg yemiyo sağ tik yapmadan sıkmayi dene muhtemelen sıkıntı olmicak sadece wall.hack aktif durumda şuan

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dedigim gibi aim hack fix sıksanda adam dmg yemiyo sağ tik yapmadan sıkmayi dene muhtemelen sıkıntı olmicak sadece wall.hack aktif durumda şuan

#M.Kemal Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
BEYLER WALL HACK ÇALIŞIYO DİĞERLERİNİ FİX YEMİŞ OLABİLİR GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRKLER

#M.Kemal Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
ÇALIŞTIRABİLEN ÇALIŞTIRIYO ÇALIŞTIRAMAYANLAR LÜTFEN ÇAMUR ATMASIN

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hüseyinus insanus bu canlı insan taklidi yaparak değişik bir canlı türüdür burada da gördüğünüz üzere video çekerek nete yüklemiş tam bir insan taklit ustası olduğunu göstermiştir

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ÇALIŞTIRABİLEN ÇALIŞTIRIYO ÇALIŞTIRAMAYANLAR LÜTFEN ÇAMUR ATMASIN

İlk defa fornite'da hile indirdim hile çalışıyor f tuşları hiç bir işe yaramıyor bende inserte basınca herşey açık on off yapabılıyorum hile çalışıyor yani fakat aimi gerçekten kötü awp kullanmak imkansız diğer silahlarlada aim almak aşırı kötü ha vuruyormusun vuruyorsun ama aim çok sıkıntı %100 bir zevk alamıyorsun aim kötülüğü yüzünden eskilerinde böylemiydi aimler ?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

#M.Kemal Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
#Video Güncellendi.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aim çalışmaz arkadaşlar sadece WH kullanabilirsiniz..Yakında çok büyük bir hack geliyor burada paylaşacağım

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Evet bende buradaki hile fix yedikten sonra aramalara girdim bir tane buldum . Teleportundan tut etrafdaki yakın silahlara kadar otomatik topluyor wallhack te aktif FAKAT aimbot kitlenmesine ve mermilerde adama vurmasına rağmen damage vermiyor :D Fortnite ekibi baya çabalıyor fakat bu hile yapımcılarını dahada azimlendirmekten başka bir işe yaramıyor gibi :) Beklemedeyiz yeni hileler için..

Üye
8 HİZMET YILI
Bir tek bendemi çalışıyor aim ? yani öbür hackler gibi no spread yok ama aim lock oluyor yani sağ tıklıyorum aim adamı takip ediyor ve sıkıca öldürebiliyorum sadece çok sekiyor gayet güzel şuan da

#M.Kemal Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bir tek bendemi çalışıyor aim ? yani öbür hackler gibi no spread yok ama aim lock oluyor yani sağ tıklıyorum aim adamı takip ediyor ve sıkıca öldürebiliyorum sadece çok sekiyor gayet güzel şuan da
YAPAMAYANLAR KONUŞUYO ANCA KARDEŞ

#M.Kemal Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
#GÜNCEL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...