Executioner
Onaylı Üye
Ben size konu boşuna açık diyordum başından beni çünkü fixlendiTeşekürlerama Sanırım Oyuna Bida Yama Geldi Fix :/
Ben size konu boşuna açık diyordum başından beni çünkü fixlendiTeşekürlerama Sanırım Oyuna Bida Yama Geldi Fix :/
Şuan aktif kullanıyorum. Lütfen forum içinde boş yapıp başkasının konusuna çamur atmayalım.Ben size konu boşuna açık diyordum başından beni çünkü fixlendi
Şuan çalışıyor mu? Ona göre indiricem. Bilgilendirirsen sevinirim.Şuan aktif kullanıyorum. Lütfen forum içinde boş yapıp başkasının konusuna çamur atmayalım.
kullanıyorum şuan oyunda. Herhangi bir kick olmadı. Aim ciddi anlamda leş ama sadece WH için kullanılır.Şuan çalışıyor mu? Ona göre indiricem. Bilgilendirirsen sevinirim.
Dedigim gibi aim hack fix sıksanda adam dmg yemiyo sağ tik yapmadan sıkmayi dene muhtemelen sıkıntı olmicak sadece wall.hack aktif durumda şuanBeyler Soru Sorucam Size Yardımcı Olun Lütfen Adamlara Sıktığım Halde Damage(Hasar)Almıyorlar+F8 Basıyorum Aim OFF oluyor Sağ tık basıyoruma damın kafaya gidiyor ON olunca sağ tık çalışmıyor hasar almamalarının sebebi nedir Bir Yardımcı Olur Musunuz??
Dedigim gibi aim hack fix sıksanda adam dmg yemiyo sağ tik yapmadan sıkmayi dene muhtemelen sıkıntı olmicak sadece wall.hack aktif durumda şuanBeyler Soru Sorucam Size Yardımcı Olun Lütfen Adamlara Sıktığım Halde Damage(Hasar)Almıyorlar+F8 Basıyorum Aim OFF oluyor Sağ tık basıyoruma damın kafaya gidiyor ON olunca sağ tık çalışmıyor hasar almamalarının sebebi nedir Bir Yardımcı Olur Musunuz??
ÇALIŞTIRABİLEN ÇALIŞTIRIYO ÇALIŞTIRAMAYANLAR LÜTFEN ÇAMUR ATMASIN
YAPAMAYANLAR KONUŞUYO ANCA KARDEŞBir tek bendemi çalışıyor aim ? yani öbür hackler gibi no spread yok ama aim lock oluyor yani sağ tıklıyorum aim adamı takip ediyor ve sıkıca öldürebiliyorum sadece çok sekiyor gayet güzel şuan da