arkadaşlar öncelikle merhba ben normalde istanbulda yaşıyorum fakat belirli sebeplerden dolayı tekirdağa gittim ve böylelikle bilgisayarımı bırakmak zorunda kaldım 2 hafta eve gelmedim daha sonra işimi halledince eve geldim bilgisayara oturdum bi fortnite gireyim dedim oyuna girdiğimde hesabıma giriş yapamadım hesabım kapatılmış (zaten içinde eşya falan yoktu) yeni hesap açtım ardından yeni hesapla girdim oyuna atladığım zaman 1-2 saniye sonra oyundan atıyor vpn-ip-hile gibi uyarı veriyor biraz araştırma yaptım hwid ban yediğimi söylediler daha sonra öğrendim ki kardeşim saçma salak hileler indirmiş ve ban attırmış bunun bir çaresi yokmu acaba ?
IP ban ise sıkıntı yok,modemi resetlersin olur biter ama hwid ise sıkıntı.
Post automatically merged:
Banın Hwid olduğundan emin misin?İnternette hwid ban kaldırma adında bir sürü program vs şeyler diye yalan dolan şeyler var indirme bence bilgisayarına virüs bulaşır arkadaşında dediği gibi başka hdd veya ssd alıp onun üzerine windwows kurarsan hwidin değişir
Hwid changer ve TMAC kullanarak halledebileceğini düşünüyorum tabikide yeni hesap gerekecektir. Epic Games Launcher regeditte herhangi bir kayıt tutuyor mu bilmiyorum tutuyorsa onlarıda silmen gerek
ben eskiden eski pcmde hwid ban yemiştim sonra bir program ile banımı kaldırdım konusunuda açmıştım bulamadım şimdi ama özel yazarsan yardım edebilirim
Daha önceden birisi böyle bir konu açıp yardım istemişti ona dediğim çözümü aynen sanada diyorum , Unknowncheats ya da MPGH gibi sitelere bak kardeşim orada kesinlikle çözümü vardır , fortnite aimbot macro scripti kullanmıştım bir kere bahsettiğim sitelerden gerçektende çok güzel çalışıyordu