Valorant HWID ban nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Valorant'da sebepsiz yere cihaz banı yedim, herhangi bir hile vesaire hiç bir şey kullanmadım. Riot'a ticket attım direkt neden ban yediğimi sormak için fakat neden atıldığına dair herhangi bir bilgi vermediler. Sadece cihaz ban atıldığını, 3 ay içerisinde tekrar girebileceğimi söylediler. Tekrar ticket attığımda da otomatik olarak konu kapanmıştır tarzında dönüş sağladılar. Bu banı kaldırtmanın bir yolu bir şeyi var mı acaba ve bu 3 ay sonra gerçekten de girebilecek miyim oyuna?

Moderatörün son düzenlenenleri:
ރ
Uzman Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
HWİD ban yemişsin hileden dolayı 3 ay beklemen gerekli otomatik açılıyor. Bende yedim hile açmadım diyorsan. 3. Part yazılımdan dolayı bile olabilir çok hassas bir güvenlik programları var geçmiş olsun dostum.

cliffer
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bende Aynı Şekilde Boş Yere Ban Yedim Ama Ben PC Alacağım İçin Spoofer Felan Satın Almadım...

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Riot kaliteli sağlam ve olabildiğine hassah bir güvenlik programı. Sistemindeki olası korsan oyunlardan bile Oyundan uzaklaştırılabilirsin. Spoofer falan hiç kullanma benim tavsiyem. Hem yüksek fiyatlar ödemeden istediğin sonuca ulaşamazsın hem de sistemine zarar verir hatta virüs bile sokabilirsin sistemine. Zamanında benim de oldu aynı olay dostum. Maalesef paşa paşa beklemek zorunda kalıyoruz sağlıklı bir çözüm ve sistem için.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bilgisayarında valoranthackexe veya açıklamasında öyle bir şey varsa vanguard onu tarıyor ve bundan ban yiyorsun

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
lol hilesi vs açtıysan vanguard algılıyor benim de valo hilesi lol scriptinden gitmişti

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
3 Ay bekleyeceğim mecbur farklı hesap açsam da cihaz banı olduğu için otomatik oyundan atıyor. Spoofer olaylarına falan pek girmek istemiyorum hani daha farklı bir yol ile açılır mı onu merak etmiştim cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hayırlı forumlar dilerim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka arkada script falan açıksa tespit ediyor oyun bunu. Ama ben yinede tekrar tekrar ticket at derim. Adamlara hile kullanmadım. Banımı açtırmak benim hakkım bile diyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka bende yedim 3 ay ticket attım ya yalvardım ama açmadılar

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
spoofer var fakat süresiz ban yememişsin bence 3 ay sora tekrardan gir kesin giriliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Temiz bir format, bios up down, amidewin, Mac adress changer, modem reset banınız kalktı hayırlı olsun:)

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
HWID, donanım banları kaldırılamaz. onun dışında spoofer tarzı yazılımlar satın almalısınız forumdaki konularda var inceleyin düzgünce deneye bilirsiniz fakat önerim bu değil.

önerim: 3 ay sağlıcakla bekleyin ve banınızın kalkmasını bekleyin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eğer 3 ay sonra girebileceğini söyledilerse bekle.. beklemek istemiyorsan temiz kurulum yaparak spoofer kullan tekrar ban yeme

Üye
4 HİZMET YILI
spoofer ile yapabilirsin ama ücretsiz olanlar genelde çalışmıyor ya 3 ay bekle yada komple anakartının biosuna format atman lazım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Vanguard bilgisayardaki herhangi korsan yazılımları farkederse banlıyor.Mesela ETS 2 oynarken Cheat Engine den hile yapıyorsun o sırada vanguard açıksa ban yiyorsun ben öyle bir defa yedim ama açılmadı banım sonrasında pc nin ıd sini falan değiştirdim biosuna kadar arkadaşım yaptı.Spoofer satın alıp da açabilirsin banını.Ama paralıları tercih et ücretsizler genelde işe yaramıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
reis bu riot game artık oyuncularına değer vermiyo

Üye
3 HİZMET YILI
Bende yemiştim fakat kalkıyor sadece asus anakartlarda kalkmıyor diye biliyorum Anakart seriallerini değiştir oluyor dostum bunun için çeşitli programlar hali hazırda var zaten. Eski kullandığın hesaba giremezsin büyük ihtimal ile ama

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka benimde başıma geldi arkada lol scsi olduğunda vanguard algılıyo direkt yiyosun hwid banı

Üye
3 HİZMET YILI
Spoofer Kulanıp Deneyebilirsin Fakat Bilgisayarına Zarar Verebilir Dikkat Et Ya Da Cezanın Bitmesini Bekle İyi Günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...