fortnite hwid ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşlar öncelikle merhba ben normalde istanbulda yaşıyorum fakat belirli sebeplerden dolayı tekirdağa gittim ve böylelikle bilgisayarımı bırakmak zorunda kaldım 2 hafta eve gelmedim daha sonra işimi halledince eve geldim bilgisayara oturdum bi fortnite gireyim dedim oyuna girdiğimde hesabıma giriş yapamadım hesabım kapatılmış (zaten içinde eşya falan yoktu) yeni hesap açtım ardından yeni hesapla girdim oyuna atladığım zaman 1-2 saniye sonra oyundan atıyor vpn-ip-hile gibi uyarı veriyor biraz araştırma yaptım hwid ban yediğimi söylediler daha sonra öğrendim ki kardeşim saçma salak hileler indirmiş ve ban attırmış bunun bir çaresi yokmu acaba ?

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Bazı programlar var ama bende işe yaramadı, yeni bir hdd yada ssd alıp windows kurunca hwid değişiyor..

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
IP ban ise sıkıntı yok,modemi resetlersin olur biter ama hwid ise sıkıntı.
Post automatically merged:

Banın Hwid olduğundan emin misin?İnternette hwid ban kaldırma adında bir sürü program vs şeyler diye yalan dolan şeyler var indirme bence bilgisayarına virüs bulaşır arkadaşında dediği gibi başka hdd veya ssd alıp onun üzerine windwows kurarsan hwidin değişir

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hwid için pcnin yazılımını değiştirmen gerekiyo diye biliyom

Sitede hesabım var diye hile kullanıyor değilim xD
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hwid changer ve TMAC kullanarak halledebileceğini düşünüyorum tabikide yeni hesap gerekecektir. Epic Games Launcher regeditte herhangi bir kayıt tutuyor mu bilmiyorum tutuyorsa onlarıda silmen gerek

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben eskiden eski pcmde hwid ban yemiştim sonra bir program ile banımı kaldırdım konusunuda açmıştım bulamadım şimdi ama özel yazarsan yardım edebilirim

Üye
7 HİZMET YILI
Fortnite sağlam hwid atıyo boşa deneme.(APEXTE değiştiriosun apexte hwid işe yarıyo fortniteda öle bi dalga yok)

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
teşekkürler deneyeceğim hepsini

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Daha önceden birisi böyle bir konu açıp yardım istemişti ona dediğim çözümü aynen sanada diyorum , Unknowncheats ya da MPGH gibi sitelere bak kardeşim orada kesinlikle çözümü vardır , fortnite aimbot macro scripti kullanmıştım bir kere bahsettiğim sitelerden gerçektende çok güzel çalışıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...