Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha önce fazla takılamıyordum boş zamanlarımda buradan çıkamaz oldum cidden değişik programlar oyunlar veya hile film ne dersen kolaylıkla erişebiliyorsun
Valla şakabiryana ben hayatımda forum sitelerine pek girmezdim zamanında hilesi için girmiştim baktım sonradan forumdan çıkamaz oldum sarmaya başladı konu açmaya başladım yorum attım vs vs. Kısacası bu forum diğer forumlardan farklı sarıyor
ilk başlarda hile için başka sitelerden bir çok program indirip biligisayarıma virüs bulaşmıştı buraya geldiğimde de hackers cümlesi yüzünden biraz tereddüt ediyordum siteye girerken birşey olur felan diye sonradan farkettimki güvenilir siteymiş forumlarda bir çok konu var benim için önemli olan konularında takibindeyim.
[QUOTE = "ozcan8146, post: 1205243, member: 909311"]
At first, I downloaded a lot of programs from other sites for cheating and my computer was infected with a virus. When I came here, I was a little hesitant because of the hackers sentence when I entered the site.
[/ QUOTE]
what happn after all this
Memoryhackers sadece hile forumu değil bence her daldan içerik bulabilirsiniz. Ben genelde geceleri aktif oluyorum forumda, bilgi paylaşımı yaparken gece yaparım. Bu forum bana çok şey kattı, size de katacağından hiç şüphem yoktur. Forumun en eski üyelerinden biriyim buranın oldları bilir beni Burada insanlara faydalı konular açmaya özen gösterin arkadaşlar gerisi kendiliğinden gelir.
4 yıldır buradayım inşallah beni de sarar. yeni ui ile hilelere şöyle üye böyle üye zorunluluğu getirilmiş. sarmazsa sırf mesaj sayısı için uğraşmak istemiyorum