Forum sitesi açmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan mutsuzluğu satın alırmı ben servetimi verdim
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhabalar bir forum sitesi kurmak istiyorum bu yönde bilgim 0 kodlama olsun vs herhangi bir bilgim yok bu süreçte ne yapmam gerekiyor ne gibi bir ücret ayırmam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekiyor bilen varsa ve bu konu hakkında bilgisi yüksek insanlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim isterseniz discord üzerinden beraber sohbet muhabbet vakit geçirerek yapabiliriz -Onur#4215

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhabalar bir forum sitesi kurmak istiyorum bu yönde bilgim 0 kodlama olsun vs herhangi bir bilgim yok bu süreçte ne yapmam gerekiyor ne gibi bir ücret ayırmam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekiyor bilen varsa ve bu konu hakkında bilgisi yüksek insanlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim isterseniz discord üzerinden beraber sohbet muhabbet vakit geçirerek yapabiliriz -Onur#4215
benim bildğim baya zahmetli ve bol zaman gerektiriyor eğer zamanınız felan yeterli değilse hayal kırıklıgı olabilir iyi düşünmenizi tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
How to Build a Forum with Wix diye aratırsan en azından basit ve ücretsiz bir forumun olur. Profosyonel bir şey arıyorsan kodlama vs bilmediğin için birine yaptırman gerek tabiki.

Susmak noktasız bir cümledir
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bilgim yok diyorsan eğer hazır şablonlar var onu kullanırsın ücretlide var ücretsizde forum domain alman lazım birde yani sana Forum şablon ücreti olmadan çünkü onu sen belirlersin seçimine göre 150 200 ₺ arası maliyetin olur bütçene göre sınır yok birazda.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
mybb - vbullettin forum kurulumu yaz google'dan bak çok zahmetsiz ve kolay bir iş kodlama bilmeyenler için

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
domain felan lazım hacım kaliteli bişey için para lazım ya zor iş dön sen :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
XenForo 2 kurabilirsin lisansı patchlenmişde var internette ama önermem orjinali daha iyi, sonra xenforo uyumlu hostingler bulman lazım freehost veya bilmediğin hostlarda kullanma çünkü sıkıntı yaşayabilirsin. XenForo 2 hakkında bilgileri internetten araştırabilirsin ama XenForo uyumlu VDS plesk panel hosting kullanmanı tercih ederim, bilgin yoksa yazdığım kelimelerden bilmediğini araştır.

ECO
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Host ve domain alıcaksın sonra - MyBB- VB- Xenforo gibi hazır script kuracaksın tamamdır :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
w3school dan yardım alabilirsin

Üye
6 HİZMET YILI
sıkı eğitim ve özel ders lazım kodlama vs. işler için umarım güzel bi forum sitesi açarsın :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sıkı eğitim ve özel ders lazım kodlama vs. işler için umarım güzel bi forum sitesi açarsın :)
valla söyle söyleyebilirim ki programlamayı bilmede web sitesi kurmak bilmediğin bir şehirde evini bulmak gibi çok karışık olabilir ama temeli düzgün bilirsen (okumak yazmak başta olmak dahilinde) elinden her iş gelir bencede herşeyden önce eğitim şart.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tabi profosyonel olarak yapmak istiyorsan biraz zahmetli ve maddi olarak pahalı olabilir araştırman lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
tabi profosyonel olarak yapmak istiyorsan biraz zahmetli ve maddi olarak pahalı olabilir araştırman lazım.
maliyet olmadan herşey kısıtlı oluyor parayı verince önündeki engelli çok güzel şekilde geçebilirsin biraz zamn alır ama halledersin

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
parayla kuran güvenilir siteler var. 1k para ver sana memory hackers çakması kurarlar.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
parayla kuran güvenilir siteler var. 1k para ver sana memory hackers çakması kurarlar.
Bunun gibi bir şeyi kurmak, XenForo masrafları dışında çok ucuz olacaktır. Bu kadar üyeniz olursa zaten, reklam geliriyle 10 tane daha açarsınız aynı siteden.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
dostum wixle yap bence o herşeyi anlatıyor bilmediklerini söyler hadi kolay gelsin sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...