benim bildğim baya zahmetli ve bol zaman gerektiriyor eğer zamanınız felan yeterli değilse hayal kırıklıgı olabilir iyi düşünmenizi tavsiye ederim.Merhabalar bir forum sitesi kurmak istiyorum bu yönde bilgim 0 kodlama olsun vs herhangi bir bilgim yok bu süreçte ne yapmam gerekiyor ne gibi bir ücret ayırmam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekiyor bilen varsa ve bu konu hakkında bilgisi yüksek insanlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim isterseniz discord üzerinden beraber sohbet muhabbet vakit geçirerek yapabiliriz -Onur#4215
teşekür ederimxenfero iyidir.
valla söyle söyleyebilirim ki programlamayı bilmede web sitesi kurmak bilmediğin bir şehirde evini bulmak gibi çok karışık olabilir ama temeli düzgün bilirsen (okumak yazmak başta olmak dahilinde) elinden her iş gelir bencede herşeyden önce eğitim şart.sıkı eğitim ve özel ders lazım kodlama vs. işler için umarım güzel bi forum sitesi açarsın
maliyet olmadan herşey kısıtlı oluyor parayı verince önündeki engelli çok güzel şekilde geçebilirsin biraz zamn alır ama halledersintabi profosyonel olarak yapmak istiyorsan biraz zahmetli ve maddi olarak pahalı olabilir araştırman lazım.
doğru vala yaparlarparayla kuran güvenilir siteler var. 1k para ver sana memory hackers çakması kurarlar.
Bunun gibi bir şeyi kurmak, XenForo masrafları dışında çok ucuz olacaktır. Bu kadar üyeniz olursa zaten, reklam geliriyle 10 tane daha açarsınız aynı siteden.parayla kuran güvenilir siteler var. 1k para ver sana memory hackers çakması kurarlar.
aynn hem sunucu olark güvevnli olur hemde istediğin zmn site dizaynında deüişiklik yapabilir ve her zmn kontrol sende olurdostum wixle yap bence o herşeyi anlatıyor bilmediklerini söyler hadi kolay gelsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?