28 Ara 2016 Yasaklandı #1 oneono O Seçkin Üye Katılım 7 Ara 2016 Mesajlar 312 Tepki puanı 6 Yaş 24 9 HİZMET YILI Sebepsizce Forum Yasağı yemişim kaldırılmasını istiyorum... Şuan İse VPN Kullanarak Gırıyorum Ama Dword'u Kullanamam Yardımcı Olurmusunuz Admin Veya Co-Admin'ler
Sebepsizce Forum Yasağı yemişim kaldırılmasını istiyorum... Şuan İse VPN Kullanarak Gırıyorum Ama Dword'u Kullanamam Yardımcı Olurmusunuz Admin Veya Co-Admin'ler
28 Ara 2016 Admin #2 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Kardeş mal mısın ? Bir önceki konuna cevap verdim neden tekrar açıyorsun ?
28 Ara 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 oneono O Seçkin Üye Katılım 7 Ara 2016 Mesajlar 312 Tepki puanı 6 Yaş 24 9 HİZMET YILI #MorpHeus' Alıntı: Kardeş mal mısın ? Bir önceki konuna cevap verdim neden tekrar açıyorsun ? Genişletmek için tıklayın ... "oneono" bak istersen abi
#MorpHeus' Alıntı: Kardeş mal mısın ? Bir önceki konuna cevap verdim neden tekrar açıyorsun ? Genişletmek için tıklayın ... "oneono" bak istersen abi
28 Ara 2016 Admin #4 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI oneono' Alıntı: #MorpHeus' Alıntı: Kardeş mal mısın ? Bir önceki konuna cevap verdim neden tekrar açıyorsun ? Genişletmek için tıklayın ... "oneono" bak istersen abi Genişletmek için tıklayın ... Ne diyon aq bu nickin işte banlı değilsin aq git bi modem kapat aç bunun için ban konusumu açılır
oneono' Alıntı: #MorpHeus' Alıntı: Kardeş mal mısın ? Bir önceki konuna cevap verdim neden tekrar açıyorsun ? Genişletmek için tıklayın ... "oneono" bak istersen abi Genişletmek için tıklayın ... Ne diyon aq bu nickin işte banlı değilsin aq git bi modem kapat aç bunun için ban konusumu açılır
28 Ara 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 oneono O Seçkin Üye Katılım 7 Ara 2016 Mesajlar 312 Tepki puanı 6 Yaş 24 9 HİZMET YILI #MorpHeus' Alıntı: oneono' Alıntı: "oneono" bak istersen abi Genişletmek için tıklayın ... Ne diyon *** bu nickin işte banlı değilsin *** git bi modem kapat aç bunun için ban konusumu açılır Genişletmek için tıklayın ... Tamam Deniyorum Abi Kufur Etmene Gerek Yok
#MorpHeus' Alıntı: oneono' Alıntı: "oneono" bak istersen abi Genişletmek için tıklayın ... Ne diyon *** bu nickin işte banlı değilsin *** git bi modem kapat aç bunun için ban konusumu açılır Genişletmek için tıklayın ... Tamam Deniyorum Abi Kufur Etmene Gerek Yok
28 Ara 2016 Admin #6 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Biraz düşün bide 2 konu açıyorsun hesabın açık olduğuna göre ip değiştirmen yeterli olur ip ban itiraz yeri değil burası anlamışsındır umarım.
Biraz düşün bide 2 konu açıyorsun hesabın açık olduğuna göre ip değiştirmen yeterli olur ip ban itiraz yeri değil burası anlamışsındır umarım.