1 Eyl 2021 #1 beratcnbayram21 B Onaylı Üye Katılım 20 Haz 2021 Mesajlar 71 Çözümler 2 Tepki puanı 7 Yaş 26 4 HİZMET YILI Ben şimdi hesabımı bilgisayarımda kullanıyorum tabii her zaman evde olmuyorum telefondan girip mesaj atsam ban yermiyim?
Ben şimdi hesabımı bilgisayarımda kullanıyorum tabii her zaman evde olmuyorum telefondan girip mesaj atsam ban yermiyim?
Çözüm C C CansınCan 1 Eyl 2021 Hayır yemezseniz bende öyle yapıyorum işim olduğunda boş zamanımda bende giriyorum telefondan buraya sıkıntı çıkmaz yani
Hayır yemezseniz bende öyle yapıyorum işim olduğunda boş zamanımda bende giriyorum telefondan buraya sıkıntı çıkmaz yani
1 Eyl 2021 #2 CansınCan C Seçkin Üye Katılım 31 Ağu 2019 Mesajlar 366 Çözümler 4 Tepki puanı 28 Ödüller 6 Yaş 34 6 HİZMET YILI Hayır yemezseniz bende öyle yapıyorum işim olduğunda boş zamanımda bende giriyorum telefondan buraya sıkıntı çıkmaz yani Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Hayır yemezseniz bende öyle yapıyorum işim olduğunda boş zamanımda bende giriyorum telefondan buraya sıkıntı çıkmaz yani