Forumda çıkan hristiyanlığı özentileştiren reklam web sitesi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhabalar

Forumu reklamsız kullanıyoruz hepimiz sayfanın sağında solunda üstte çıkan reklamları görebiliyoruz , bu forumun giderleri için gerekli bir durum , hiç bir itirazımız yok helali hoş olsun , ancak biraz önce bir reklam ile karşılaştım "KampusWeb" Diye Tanrıya inanç diye bir yazısı vardı tıkladım neymiş diye , sayfa içeriğini kontrol ettiğimde İslam dini hakkında pek bir şey göremedim, "Yuhanna" incili hakkında Örnekler veriliyor Hz. İsa ve Hristiyanlık dini hakkında özendiren makaleler yer alıyordu.

1615127441900.png

Forumumuzun Büyük çoğunluğunu genç kardeşlerimiz oluşturuyor, Türk toplumu olarak bizler %99 Elhamdülillah Müslümanız, Peygamberimiz Hz. Muhammet (S.a.v) , herkesin dini inancına saygım var ancak genç arkadaşlarımıza yanlış örnek oluşturabilecek bu reklama denk geldim.

Tamam Google Reklamının sitemizle alakası yok ancak , Yönetimin Sitede görüntülenecek reklam katagorilerini seçme imkanınız varsa lütfen düzenleme yapın.

Benim arama sonuçlarıma göre çıkmış reklam diyebilirsiniz, ancak benim İncil ile Yuhanna ile yada Hz İsa ile ilgili hiç bir araştırmam olmadı , bilgisayarı teknoloji takibi ve oyunlar için kullanıyorum.

Neden bu kadar üstüne düştün diyeniniz olabilir ancak, arkadaşlar adamlar zaten oyunlarda ister istemez bu gibi konuları bizlere doğrudan yada bilinç altı olarak empoze ediyorlar, onlardan yakınırken şimdi birde göz göre göre Hristiyanlık reklamı yaparak insanları İslam dininden, kendi dinlerine çekme çalışmaları yapıyorlar.

Umarım yanlış anlamazsınız yazdıklarımı, Ben Peygamberi Hz. Muhammet (S.a.v), Dini islam , Atası Atatürk, Allah inancı olan bir kardeşinizim, Bu hassas konuda site yönetimini bilgilendirmek istedim. Okuduğunuz için teşekkürler.

1615127745922.png

Son düzenleme:
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu maalesef kurucuların elinde değil diye biliyorum varsa zaten çoktan kaldırmış olmaları gerekliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...