Forumda hile eğitimi verilmesi (Kişiye özel değil, genel olarak)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Uzun süredir düşündüğüm bir öneriyi sizinle paylaşıyorum, foruma 2017 yılının ortalarında katıldım ve fark ettim ki, şimdiye kadar sadece Reserve ekibi ve Dword Team (Kurucular) hile çıkartıyor.

Forumda yeni bir konu kısmı açılsın, 4 seviyeli bir eğitim sistemi olarak.
Örnek olarak.

Seviye1: Cheat Enginer ile Anti-Cheat olmayan oyunlarda kalıcı Pointer bulmak. X, Y, Z koordinatları mermi pointerleri vb.

Seviye 2: İnternal veya External olarak basit hile Trainer’leri kodlamak, ve düşük-biraz orta seviyede C++ ve C# öğrenmek. (Üyeler kendi yaptıkları Trainer’leri forumda paylaşıcak + open source şartı açık kaynak için)

Seviye 3: Kopyala-Yapıştır olmadan, ESP, PID + D3D9 hileleri kodlayabilmek, bu seviyeye gelen üyeler gruplar (Örnek: Memory V.İ.P Team) halinde çalışarak yeni oyunlara hile kodluyorlar.

Seviye 4: Kendi Anti-Cheat Bypass’ınızı oluşturmak, bu kişiler seviye 3 gruplarının başında bulunacak (Bir nevi takım kaptanı olacak.) Örnek: [Dword Team Kaptanı @nader11ndeu ] şeklinde.

@LeftSpace hocamın yani Dword Team ekibinin PUBG Mobile hilesini güncellemesi 1.5 ay kadar sürdü, seviye 3 gruplar ile iş birliği yapılarak en fazla 2 hafta (Belki daha da az) bir sürede o hileyi güncelliyebilirdik.

Eğer bu önerim dikkate alınır ise, sitede çok önemli olaylara imza atabiliriz.

Dikkat! 4 seviyeli sistem benim tavsiyemdir. Her seviye için ayrı bölümler eklenebilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...