Forumdaki boş konular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Niyeyse bazı üyeler 1000 TL'ye 500 TL'ye ekipman tavsiyesi istiyolar bana sadece mesaj kasmak için açtıklarını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Üye
5 HİZMET YILI
unknown.png

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Bütçelerine göre ekipman tavsiyesi istemelerinde herhangi bir sorun yoktur.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ekipman tavsiyesi istemiş ihtiyacı olduğu içinde istemiş olabilir yorum kasmak içinde ama bu bizi ilgilendirmez

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bir yere varamayacağın bir konu açmışsın ve böyle bir konu açarak anca linçlenirsin cidden ekipman tavsiyesi isteyen olur mesaj kasan olur bu kimseyi ilgilendirmez ve kimsenin niyetini bilemeyiz.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Technopatta 2-3 yıl önce 15.000₺ lik bütçe ile pc dizme konusu açmıştım. İşte düşündüğüm ekipmanlar şunlar sizin tavsiye edebileceğiniz başka markalara varsa nedenleriyle birlikte açıklarsanız memnun olurum vb gibi bir konu açmıştım. Altında hemen türemişlerdi abi beni eve köpek olarak alır mısın, gene hikayeden konu açılmış vb. Pc yi topladıktan sonra attım fotoğrafları.
Sana şu konuda katılıyorum, bizim forumda tavsiye isteyen kişilerin 10 da 6 sı kolpa bence. Adam 500tl ye kulaklık istiyor mesela. Konuda yazan tek o ama. İşte kulaklıkta ne gibi özellikler olsun, nasıl bir ses seviyesi bekliyor, marka takıntısı var mı ? Led aydınlatma vb olucak mı. Bu ve bunun gibi sorular sormuyor konuda mesela. Tek cümle koyup geçiyor. O adamın açtığı konudan şüphe ederim ben.

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Yarın aliyim fotoğrafını atarım ozaman

TripleeW
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Olabilir de olmaya da bilir bu bizleri ilgilendirmez. Beni şahsen rahatsız etmiyor. Belki de ihtiyaçları var...

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Gerçekten almak isteyip öneri alanlar da var, yorum kasma amacıyla açan da var.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yakında böyleleri yüzünden bir uyarı ve kanıt sistemi getirmeyi planlıyorum.
inşallah hocam getirinde şu boş konulardan kurtulalım

benim fikrim: bence rapor etmekten başka bir seçeneğimiz yok fakat eğer masum gibi bir konuysa (ekipman tavsiyesi) evet bencede yorum kasmak için ama bunda bizim yapabileceğimiz hiç birşey yok

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Technopatta 2-3 yıl önce 15.000₺ lik bütçe ile pc dizme konusu açmıştım. İşte düşündüğüm ekipmanlar şunlar sizin tavsiye edebileceğiniz başka markalara varsa nedenleriyle birlikte açıklarsanız memnun olurum vb gibi bir konu açmıştım. Altında hemen türemişlerdi abi beni eve köpek olarak alır mısın, gene hikayeden konu açılmış vb. Pc yi topladıktan sonra attım fotoğrafları.
Sana şu konuda katılıyorum, bizim forumda tavsiye isteyen kişilerin 10 da 6 sı kolpa bence. Adam 500tl ye kulaklık istiyor mesela. Konuda yazan tek o ama. İşte kulaklıkta ne gibi özellikler olsun, nasıl bir ses seviyesi bekliyor, marka takıntısı var mı ? Led aydınlatma vb olucak mı. Bu ve bunun gibi sorular sormuyor konuda mesela. Tek cümle koyup geçiyor. O adamın açtığı konudan şüphe ederim ben.
Bende öyle düşünüyorum hocam.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Adminim yani size katılıyorum şimdi adam diyor mesela ihtiyacı olmadığı halde konu açmış bizde adama kulaklık araştırıyoruz uygun fiyatlı güzel markalı falan adam bizim 15dk mızı yiyiyor

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Evet o konuda haklısın çünkü siteye yeni geliyor mesela bilgisi yok ama mesaj kasması lazım en basit hangi konu varsa onu açıyor ama dediği gibi tek cümle yazıp geçiyor insanlar yazıyor cevap dahi vermiyor yani laf olsun diye açılmış belli yani ama kanıt sistemi olabilir ama herkes uğraşmak istemez o işlerle ama dediğine katılıyorum

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Tek cümle ile konu açanlarda vardır bir şey ama gelip detaylı istemişse o adamın niyet gerçekten o ekipmanı almaktır keşke bir sistem getirilse de konusu uygun olmayanın konu silinse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...