Forumdaki Valorant Hilesini Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
fix yemedıgı surece ban atacagını sanmıyorum cunku zaten sadece mapta gozukuyor cok rage bir sey degil

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oynicaksan legit oyna spofferla var ise ban yedikten sonra tekrar açarsın yeni hesapdan devam edersin

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaslar hilemiz cok guzel ve cok safe benim de aklima takilan bisey var. Hileyi spoofer ile birlikte kullanmamiz mumkun mu yani taspit edilme durumunu daha dusuk hale getirebilir miyiz yoksa bu spoofer dedigimiz olayi sadece ban yedikten sonra mi yapiyoruz? Anlatabilmisimdir umarim. Yani vanguardin bizi tespit etmesini enhelleyebilecegimiz ya da ihtimali dusurebilecegimiz bir yazilim var mi. Legit oynamaktan bahsetmiyorum.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaslar hilemiz cok guzel ve cok safe benim de aklima takilan bisey var. Hileyi spoofer ile birlikte kullanmamiz mumkun mu yani taspit edilme durumunu daha dusuk hale getirebilir miyiz yoksa bu spoofer dedigimiz olayi sadece ban yedikten sonra mi yapiyoruz? Anlatabilmisimdir umarim. Yani vanguardin bizi tespit etmesini enhelleyebilecegimiz ya da ihtimali dusurebilecegimiz bir yazilim var mi. Legit oynamaktan bahsetmiyorum.
bildiğim kadarıyla tespit edilme ihtimali düşük ama edilemez değil

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben şahsi denemedim ama deneyen arkadaşlar varsa bizzat onlara danışabilirsin he tabi açarsan hileyi valorantta vallahi helal olsun

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar spoofer ne oluyo ben bilmiyorum ama galiba ip değiştiriyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar spoofer ne oluyo ben bilmiyorum ama galiba ip değiştiriyor
Yok kardeşim laptopunun marka modelini değiştiriyor mesela sen asus kullanıyosan seni arçelik buzdolabı kullanıyomuş gibi gösteriyor. Ya da tost makinesinden bağlanıyormuşsun gibi gösteriyor bu sayede ban yemiyorsun..

Mesaj kasmak için ne kadar garip davranışlarınız var ya :)

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yok kardeşim laptopunun marka modelini değiştiriyor mesela sen asus kullanıyosan seni arçelik buzdolabı kullanıyomuş gibi gösteriyor. Ya da tost makinesinden bağlanıyormuşsun gibi gösteriyor bu sayede ban yemiyorsun..

Mesaj kasmak için ne kadar garip davranışlarınız var ya :)
Kanka cidden bilmeyerek yazmiştım sonra bulamayınca forumda konu açıp öğrendim sen çok yanlış anladın beni ama neyse

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eninde sonunda ban yersin ama şuanlık un detect yani keyifli keyifli legit oynarsan bişey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...