fp klavye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
selam arkadaşlar bütçemin bir sınırı yok aslında ama yine de cok ucmak istemiyorum, genel olarak fps oyunları oynuyorum. mekanik bir klavye almak istiyorum su an kullandığım blue switch ama yeni alacağım red olsa da sorun olmaz onerilerinizi bekliyorum, bir de yanında 1tb hdd almak istiyorum onun için de yardımcı olursanız sevninirm

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Şimdi red ve blue switch'lerin farklarını bilmiyorsan söyleyeyim blue switch tepkime olarak red'e nazaran daha yavaş kalır her zaman dilersen bu soruyu cevapla ona göre önereyim sana red switch mi istiyorsun blue mu

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şimdi red ve blue switch'lerin farklarını bilmiyorsan söyleyeyim blue switch tepkime olarak red'e nazaran daha yavaş kalır her zaman dilersen bu soruyu cevapla ona göre önereyim sana red switch mi istiyorsun blue mu
blue kullandım su ana kadar simdi red olsun

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Asus rog strix serilerine bakmanı kesinlikle öneririm kendi tuşlarını yapıyorlar cherry mx red switch'lerine sahipler ayrıca tuş tepkime süresi de oldukça düşük fiyatını hakkını fazlasıyla sana verecektir her yönüyle sağlam ürünleri var

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Asus rog strix serilerine bakmanı kesinlikle öneririm kendi tuşlarını yapıyorlar cherry mx red switch'lerine sahipler ayrıca tuş tepkime süresi de oldukça düşük fiyatını hakkını fazlasıyla sana verecektir her yönüyle sağlam ürünleri var
tamamdır bunu yazdım kenara

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
monster klavyesini alabilirsin mekanik red switch 2 yıldır kullanıyorum sorun çıkmadı

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
128 gb ssd al bence hdd alma pişman olursun eğer çok oyun yüklemiyorsan 128 gb ssd i sana çok iyi gider red switch klavye al steel serieslerden

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
gamepower saber kırmızı switch kullanıyorum çok memnunum tam bir ışık şöleni

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
apex 5'i amazon indirimlerinde 1.500 tlye almıştım aşırı memnunum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben genelde rampage markasına ait klavyeleri ve muso gruplarını kullanıyor cok daha fazla dayanıyor parasına göre :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...