Fps Arttırıcı Program Önerirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Eskiden game booster gibi uygulamalar vardı oyundaki fps düşüşünü engellemek için pc yi sömürüp sadece oyuna işlemciyi kitlicek bi program yöntem varmı ?

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Bu yazılımlar çok işe yaramaz 2 yöntem var: Ekran kartı değiştirmek ya da RAM yükseltmek vb. ya da overclock yapman gerekli son olarakta cpu cores i tavsiye edebilirim ama dediğim gibi bu tarz yazılımlar pek etkili değil sadece birkaç fps belki artar

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu yazılımlar çok işe yaramaz 2 yöntem var: Ekran kartı değiştirmek ya da RAM yükseltmek vb. ya da overclock yapman gerekli son olarakta cpu cores i tavsiye edebilirim ama dediğim gibi bu tarz yazılımlar pek etkili değil sadece birkaç fps belki artar
ram ekran kartı arttırma şansım yok laptop kullanıyorum:(

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bu tür yazılımlar sadce arka plan uygulamaları devre dışı bırakıyor pek fps katkısı olmuyor. laptop da ssd yada ram yükseltmesi yaparsın ama onlarında pek oyunda katkısı olmas işlemci ve ekran entegresi de yükseltilebilir ama maliyetlidi o yüzden en iyisi yeni bir pc alman olcaktır

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum böyle bir program mevcut şöyle ki kendi oluşturduğu onaylanmış cfgler ile fps arttırabilirsin
low spec experience kullanmanı öneriyorum

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Ben önceden smart game booster diye bişey kullanıyordum h1z1 oynuyordum yararlı bir programı deneyebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
başkan o tür programlar pek farkketirmiyor.laptop kullanıyorsan ilk önce fanını ve içini temizle sonrada temp-%temp%-prefetch klasörlerini temizle faydasını görürsün

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ekran kartinin programi varsa nvida falansa eger oyun icin overclock yapabilirsin kendine ozel mhz ve fan ayari degerlerini ayarlayip oyun icinde kullanabilsin fps yi biraz etkiler fakat ekran karti iyise kasma sorunu cikarmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...