Onaylı Üye
pubg mobil emulator oynerken birden fps 1 0 felan dusuyor cozumu varmi i̇7 i̇şleti̇m si̇stemi̇ 840m 2 gb ekran kartim var leptop
bilgisayarıma sağ tıkla orda gelişmiş sistem ayarlarına bas performansa gel orda en iyi olanı sen seçe tıkla uygula de dene biarmi i̇7 i̇şleti̇m si̇stemi̇ 840
opengirl olan yerden directx 11 secip sonra girersen pc gpu kullanirMobil oyun olduğu için optimizasyon sorunu yaşanıyor bende aynı sorunu yaşıyorum
sanmam aslında daha yüksek fps alması lazım mobile olduğu için optimazsyon ile alakası yok bendede i7 işlemci gtx970 ekran kartı 16gbram var bendede drop fps sorunu yasıyorum eğer doğruysa bir kaç duyum aldım oyun içi oyunculara yaklaşırsan eğer veya onlar sana yaklaşırsa bu çevrenizde düşman olduğunun bir belirtisidir hatta çoğunlukla oyun içi konuşmalardada duydum örneğin "adam yaklaşıyor kastı yine" gibi kelime grubunu kullanırlar ayriyatten çok kasma durumu olursa arkadaşımız önbelleği temizleyerek geçici bir süreliğine bunu engellemiş olurpubg mobile mobil oyun olduğu için olabilirmi acaba ? ve sen mobil oyunu pc den oynuyorsun optimizasyon sıkıntısı vardır pubg mobile nin bence