fps drop yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
selam arkadaşlar nedense anlamadım lol de fps drop yıyorum 160 170 fps den 20 30 fps ye düşüyor yardım edermisiniz (grafikler vs hepsi düşük ayarda)

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Is your disk 100% heavy used ?
Your windows may update automatically.
If using, you can use google to help find solutions to those problems.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ekran kartın veya işlemcin çok ısınıyorsa kullanımını 1*2 saniyelik 0 a çekip sıcaklıgını düşürmeye çalışabilir bu da fps dropa sebep olur

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam öncelikle darboğaz kontrolü yapmanı öneririm anakarttan ayarlayabiliyorsan fanların dönme hızlarını yükseltmeni tavsiye edebilirim macunuda yenilemeyi deneyebilirsin aynı zamanda bir kaç gün önce bilgisayarına indirdiğin herhangi birşey arka planda cpu'yu yada gpu'yu yoruyor olabilir buda droplara sebep olabilir msconfig başlatma ayarlarında sistemle birlikte neyin arkada çalıştığını kontrol edebilirsin umarım sorunun çözülür

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
msconfig sayesinde arkada çalışan bir kaç proğramı kapattım ve düzeldi
Post automatically merged:

hocam öncelikle darboğaz kontrolü yapmanı öneririm anakarttan ayarlayabiliyorsan fanların dönme hızlarını yükseltmeni tavsiye edebilirim macunuda yenilemeyi deneyebilirsin aynı zamanda bir kaç gün önce bilgisayarına indirdiğin herhangi birşey arka planda cpu'yu yada gpu'yu yoruyor olabilir buda droplara sebep olabilir msconfig başlatma ayarlarında sistemle birlikte neyin arkada çalıştığını kontrol edebilirsin umarım sorunun çözülür

şu spam mesajlarınızdan vazgeçin artık insanlar burda sorunları için bir çözüm arama çabasındalar fırsatçılık yapıp insanları kullanmaya çalışmaktan vazgeçin
Fırsatçılıkmı ? oyun içi görüntü atayım istermisin ???

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
msconfig sayesinde arkada çalışan bir kaç proğramı kapattım ve düzeldi

Fırsatçılıkmı ? oyun içi görüntü atayım istermisin ???
ben seninle burda tartışmayacağım senin attığın mesajların üstünde msconfig ile alakalı bir konuda geçmiyor zahten sırf mesaj olsun diye yazı yazıyorsunuz buralara ben o mesajını reportladım gerekeni forumun yetkilileri yapacaktır zahten

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

şu spam mesajlarınızdan vazgeçin artık insanlar burda sorunları için bir çözüm arama çabasındalar fırsatçılık yapıp insanları kullanmaya çalışmaktan vazgeçin
yaptım dostum 8 senelik leptop ya belki ondan olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben seninle burda tartışmayacağım senin attığın mesajların üstünde msconfig ile alakalı bir konuda geçmiyor zahten sırf mesaj olsun diye yazı yazıyorsunuz buralara ben o mesajını reportladım gerekeni forumun yetkilileri yapacaktır zahten
Zahten değil, zaten öncelikle bunu belirtmek isterim. Msconfig ile arka plan proğramlarını kapatarak sistem başlatmasındaki uygulamaları kapatarak oyunda drop yenmesi engellenebilir anlıyormusun canım benim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yaptım dostum 8 senelik leptop ya belki ondan olabilir
olabilir muhtemelen içinide açıp güzelce bir temizlemen gerekiyor tozlar fanların işlevini azaltabilir alma imkanın varsa altına güzel bir soğutucu alabilirsin bir nebze düşüş gösterir sıcaklık değerlerin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
görev yöneticisnden ramı çok kullanan uygulamalara bak veya belleği

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Umarım işine yarar bak bizim arkadaşta fps drop yiyordu kasanın içi full tozla kaplı kasayı tertemiz yaptı hiç böyle sorunlar yaşamadı fanda felan toz birikmiş olabilir

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bilgisayar özellikleri ve windows sürümü kaç bunlarda önemli

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Zahten değil, zaten öncelikle bunu belirtmek isterim. Msconfig ile arka plan proğramlarını kapatarak sistem başlatmasındaki uygulamaları kapatarak oyunda drop yenmesi engellenebilir anlıyormusun canım benim.
anlıyorum canım kardeşim bir dakika önce 33 olan mesajının şuan 38 olmasındanda anlıyor ve diğerlerinide spamdan reportluyorum iyi forumlar sana

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Görev yöneticisini aç oradan disk,CPU, bellek kullanımını takip et oyun içerisinde ani düşüş çıkış oluyor mu herhangi birinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...