Lp rebornda aşırı fps drop yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi Lprebornda aşırı fazla fps drop yiyorum özellikle jinx oynarken. Sistemim de fazlasıyla yeterli lol için ama buna ne sebep oluyor bilen var mı ? Bilen varsa eğer yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar..

Sistem özelliklerimden;
CPU: Ryzen 5 3500x
GPU: Asus TUF Nvidia GTX 1660 Super

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
i7 işlemci gtx970 8 gb ram var dostum bendede ancak ben bile drop yiyorum sc açınca böyle oluyor

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu Donanımsal değil sc ile alakalı sanırım bazı karakterler de aşırı fps drop giriyor (Jinx gibi) bunun sebebide "X" last hit "V" LaneClear sürekli basıldığında kaynaklanıyor. (F7 basıp çizgileri kapatsan bile düzelmiyor)

Oyunun client'inden performans modunu aç

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
i7 işlemci gtx970 8 gb ram var dostum bendede ancak ben bile drop yiyorum sc açınca böyle oluyor
Hocam en düşük ayarlarda bile 99 100 fps zor alıyorum bu anormal bir durum :D
Post automatically merged:

Bu Donanımsal değil sc ile alakalı sanırım bazı karakterler de aşırı fps drop giriyor (Jinx gibi) bunun sebebide "X" last hit "V" LaneClear sürekli basıldığında kaynaklanıyor. (F7 basıp çizgileri kapatsan bile düzelmiyor)

Oyunun client'inden performans modunu aç
Bunu deneyeceğim teşekkür ediiyorum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi Lprebornda aşırı fazla fps drop yiyorum özellikle jinx oynarken. Sistemim de fazlasıyla yeterli lol için ama buna ne sebep oluyor bilen var mı ? Bilen varsa eğer yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar..

Sistem özelliklerimden;
knk onun bi çözümü yok ya bende drop yiyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
dostum benim pcim bayağı üst düzey övünmek hava atmak için söylemiyorum Intel core i9 13900k ekran kartı rtx 4080 32gb ram (6600mhz) asus rog maximus z790 kesinlikle bunun senin sisteminle bir alakası yok lpreborn dan kaynaklı sc de sıkıntı var performans iyileştirilmesi yapılması lazım çoğu kişi yaşıyor bunu ben de sıklıkla yaşıyorum ve çok can sıkıcı gerçekten tf deyken bi donuyor mesela anlık o anlar çok önemlidir bilirsin o donmadan dolayı tf kaybediyorsunuz o kadar sinir bozucu bir şey ki bu kazanacağım maçları kaybettigim zaman bile oldu bu yüzden bıraktım lprebornu başkasına geçtim

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hocam en düşük ayarlarda bile 99 100 fps zor alıyorum bu anormal bir durum :D

Bunu deneyeceğim teşekkür ediiyorum
kankam bi farkım yok aynı fps bendede oluyor ama bende sadece nexus kulesinde drop geliyor onun dışında no problem

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum benim pcim bayağı üst düzey övünmek hava atmak için söylemiyorum Intel core i9 13900k ekran kartı rtx 4080 32gb ram (6600mhz) asus rog maximus z790 kesinlikle bunun senin sisteminle bir alakası yok lpreborn dan kaynaklı sc de sıkıntı var performans iyileştirilmesi yapılması lazım çoğu kişi yaşıyor bunu ben de sıklıkla yaşıyorum ve çok can sıkıcı gerçekten tf deyken bi donuyor mesela anlık o anlar çok önemlidir bilirsin o donmadan dolayı tf kaybediyorsunuz o kadar sinir bozucu bir şey ki bu kazanacağım maçları kaybettigim zaman bile oldu bu yüzden bıraktım lprebornu başkasına geçtim
Sen ücretli kullanıyorsun galiba ?

kankam bi farkım yok aynı fps bendede oluyor ama bende sadece nexus kulesinde drop geliyor onun dışında no problem
Bende işte baya sık olmaya başladı bu durum lane de bile drop yiyorum acaba bi ayarı mı var diye yazdım

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI

Sistem özelliklerimden;
Gereksiz olan bütün drawları kapat. Arka planda 3.parti yazılım çalıştığı için bu genel bir sorun yavaş yavaş alışmaya başlıyorsun.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bu bir öneri tabii ki bilmiyorum bir yararı olur mu lprebornda bazı herolarda gapcloser var onu kapat ve tüm karakterlerin drawlarini da kapat belki bir yararı olur

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gereksiz olan bütün drawları kapat. Arka planda 3.parti yazılım çalıştığı için bu genel bir sorun yavaş yavaş alışmaya başlıyorsun.
Yeni olmaya başladı bu bahsettiğim olay öncesinde böyle sıkıntılar yaşamıyordum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Usta onun için güncelleme gelmeli ya bi çözümü yok. Free SC olduğu için de tek yapabildiğimiz güncelleme için dua etmek :D

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

Sistem özelliklerimden;
bilgisayarım kısmından fps ayarları kısmına gri ordan dusur

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

Sistem özelliklerimden;
i7 ile gtx 2060 ile bile fps düşüşü alıyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
sc den kaynaklı bi durum herkez aynı durumu yaşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...