Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fps MMO strateji ne tür oyunları seviyorsunuz ve oyun önerileriniz neler? ?
Kanka rome total war serisi oynuyorum strateji olarak warhammer-three kingdoms saga troy gibi son çıkan serileri güzel mmrp olarak bdo oynadım uzun bir zaman kanser olmak için league of legends oynadım fps olarak pubg gönlümün efendisi olan csgo rusları trollemek ve sırf rush b demek için girmek bile eğlenceliydi :ASD şuan valorant oynuyoruz da onda da hile çoğaldı bea A:SD he bu arada hilen varsa eğlenceli yoksa sakın bulaşma diye bileceğim escape from tarkov var gerçekcilik sevdasıyla yapılmış asontrik kanser ama adam vurup loot yapınca eğlenceli bir oyundur kendileri rus yapımıdır botlar rusça küfür eder vurmaman gerekir ama sülalene kadar sövünce insan vurmadan edemiyor sonra da ölüyorsun zaten
Şuan Game+ ın üyeliklerini açmasını bekliyorum. Açıldığı gibi ilk işim Rust'a devam etmek. Hayatta kalma tarzı oyunları beğeniyorum çok. Tabi bunların arasında Conan'da var.