Fps oyunları için 27inç 165hz mi yoksa 24 inç 165 hz mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Fps oyunları için bazı arkadaşlarım 24 inç al büyük ekranda vuruş yapamazsın dediler bana mantıklı gelmedi sizce en doğrusu nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bence alakası yok bu senin tercihine bağlı büyük ekranmı küçük ekranmı seviyorsun ama uzun vadeli düşün bence 27 inc te hikayeli oyunlar daha güzel akar

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bence alakası yok bu senin tercihine bağlı büyük ekranmı küçük ekranmı seviyorsun ama uzun vadeli düşün bence 27 inc te hikayeli oyunlar daha güzel akar
bende uzun süre kullanmak amacıyla düşünüyorum büyük ekran bir çok konuda daha avantajlı olur gibi ama bi çok kişi fps oyunlarda zor adam vurursun dedi

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
27" ideal oyuncu monitörü bence. Ben 24" kullanıyorum dışarıda arkadaşlarla ara sıra internet kafeye uğradığımızda 27" farkını hisseyorsun gerçekten. Özellikle hareket kabiliyeti olan monitörler çok farkediyor gerçekten

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
nasıl iyi hissediyorsan
Büyük ama hangisi daha rahat ?
Post automatically merged:

sence 27" mi 32" mi bi tık daha büyültmek istesek abartımı olur

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Alakası var kardeşim. Hangi Esporcunun ekipmanlarına bakarsan bak. fps oyunları için 24" monitörler daha ideal. Küçük gelir diye düşünme 24" gayet büyük monitör.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bende uzun süre kullanmak amacıyla düşünüyorum büyük ekran bir çok konuda daha avantajlı olur gibi ama bi çok kişi fps oyunlarda zor adam vurursun dedi
ben mesela büyük ekran daha çok seviyorum hem daha keyifli hem daha akıcı geliyor gözüme yani bu senin kararın eğer yakınıda bi net cafe varsa 27 inc bakabilrsin bi valo açarsın oynarsın nasıl değilmi

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Büyük ama hangisi daha rahat ?
Post automatically merged:

sence 27" mi 32" mi bi tık daha büyültmek istesek abartımı olur
Fps oyunlarında sıkıntı olur daha üstü aim almak zorlaşır ama tabi bir müddet sonra aimini halledersin orası ayrı. ama yine de büyük ve abartı olur gibi 27 üstü

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Alakası var kardeşim. Hangi Esporcunun ekipmanlarına bakarsan bak. fps oyunları için 24" monitörler daha ideal. Küçük gelir diye düşünme 24" gayet büyük monitör.
doğru ama uzun vadede küçük kalmaz demi yani fps dışında birşeylere girebilmek için esporcuların çoğu 2 3 4 hatta 5 monitör kullanıyorda

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Nasıl alıştıysan aynı şekil devam et

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Fps oyunlarında sıkıntı olur daha üstü aim almak zorlaşır ama tabi bir müddet sonra aimini halledersin orası ayrı. ama yine de büyük ve abartı olur gibi 27 üstü
27 üstü evet baya abartı gözüküyor 27 ideal gibi 24 de hala kararsızım ama

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
doğru ama uzun vadede küçük kalmaz demi yani fps dışında birşeylere girebilmek için esporcuların çoğu 2 3 4 hatta 5 monitör kullanıyorda
sanmıyorum. Ben kendim 24" aldım. fps de oynuyorum lol de oynuyorum internette de geziniyorum. Gayet güzel

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyun için istiyorsan 24' dayıcım ama film falan vs dersen 27 güzel oluyor. Bende var 27' AOC Curved 144Mhz ama keşke 24 alsaydım diyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI

bana kalırsa ben 27 inc derdim msi 27 inh kullanıyorum mesela valoda oynadım cs de lol de hiç bir sıknıtı yok

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
27 bence daha iyi bir seçenek büyük olmasının belirli bir noktadan sonra adam vurmayı zorlaştıracağını düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...