bende uzun süre kullanmak amacıyla düşünüyorum büyük ekran bir çok konuda daha avantajlı olur gibi ama bi çok kişi fps oyunlarda zor adam vurursun dedibence alakası yok bu senin tercihine bağlı büyük ekranmı küçük ekranmı seviyorsun ama uzun vadeli düşün bence 27 inc te hikayeli oyunlar daha güzel akar
Büyük ama hangisi daha rahat ?nasıl iyi hissediyorsan
sence 27" mi 32" mi bi tık daha büyültmek istesek abartımı olur27" ideal oyuncu monitörü bence. Ben 24" kullanıyorum dışarıda arkadaşlarla ara sıra internet kafeye uğradığımızda 27" farkını hisseyorsun gerçekten. Özellikle hareket kabiliyeti olan monitörler çok farkediyor gerçekten
ben mesela büyük ekran daha çok seviyorum hem daha keyifli hem daha akıcı geliyor gözüme yani bu senin kararın eğer yakınıda bi net cafe varsa 27 inc bakabilrsin bi valo açarsın oynarsın nasıl değilmibende uzun süre kullanmak amacıyla düşünüyorum büyük ekran bir çok konuda daha avantajlı olur gibi ama bi çok kişi fps oyunlarda zor adam vurursun dedi
Fps oyunlarında sıkıntı olur daha üstü aim almak zorlaşır ama tabi bir müddet sonra aimini halledersin orası ayrı. ama yine de büyük ve abartı olur gibi 27 üstüBüyük ama hangisi daha rahat ?
Post automatically merged:
sence 27" mi 32" mi bi tık daha büyültmek istesek abartımı olur
doğru ama uzun vadede küçük kalmaz demi yani fps dışında birşeylere girebilmek için esporcuların çoğu 2 3 4 hatta 5 monitör kullanıyordaAlakası var kardeşim. Hangi Esporcunun ekipmanlarına bakarsan bak. fps oyunları için 24" monitörler daha ideal. Küçük gelir diye düşünme 24" gayet büyük monitör.
27 üstü evet baya abartı gözüküyor 27 ideal gibi 24 de hala kararsızım amaFps oyunlarında sıkıntı olur daha üstü aim almak zorlaşır ama tabi bir müddet sonra aimini halledersin orası ayrı. ama yine de büyük ve abartı olur gibi 27 üstü
Nasıl İyi hissediyorsan dostum sana kalmış büyük ekranda çok oynayamazsınFps oyunları için bazı arkadaşlarım 24 inç al büyük ekranda vuruş yapamazsın dediler bana mantıklı gelmedi sizce en doğrusu nedir?
sanmıyorum. Ben kendim 24" aldım. fps de oynuyorum lol de oynuyorum internette de geziniyorum. Gayet güzeldoğru ama uzun vadede küçük kalmaz demi yani fps dışında birşeylere girebilmek için esporcuların çoğu 2 3 4 hatta 5 monitör kullanıyorda![]()
önereceğin bir marka varmı pekisanmıyorum. Ben kendim 24" aldım. fps de oynuyorum lol de oynuyorum internette de geziniyorum. Gayet güzel
Alakası var kardeşim. Hangi Esporcunun ekipmanlarına bakarsan bak. fps oyunları için 24" monitörler daha ideal. Küçük gelir diye düşünme 24" gayet büyük monitör.
bana kalırsa ben 27 inc derdim msi 27 inh kullanıyorum mesela valoda oynadım cs de lol de hiç bir sıknıtı yokdoğru ama uzun vadede küçük kalmaz demi yani fps dışında birşeylere girebilmek için esporcuların çoğu 2 3 4 hatta 5 monitör kullanıyorda![]()
Fiyat Performans istiyorsan AOC baka bilirsin ama bir tık iyi olsun diyorsan ASUS dan şaşma cidden çok güzel Gaming monitörleri varönereceğin bir marka varmı peki
önereceğin bir marka varmı peki
msi asus philips kine bakabilirsinönereceğin bir marka varmı peki
önereceğin bir marka varmı peki