Üye
obs öneririm kanka
ben başlatmadan kayıda geçer miPoroffessor gg indirebilirsiniz yanında outplay adlı bir uygulama var maç içi kayıdınızı alıyor iyi oynadığınız bir anı veya maçın hepsini alabilirsiniz orada
hocam özellikle yazmışım konuyu okuyun rasgele öneri vermeyin rica ediyorumobs öneririm kanka
gtx 1050 tiEkran kartı modelini de söylersen eğer markaların kendi programları da mevcut hiç başka bir program yüklemene gerek kalmayabilir
tam adı nedir anlayamadım kknk?D3AD G3AR öneririm mükemmel fps de taş çatlasa 4,5 düşürür
nvidia çok güzel 15 dkarkadaşlar tek bi sorunum ve isteğim var genelde valo veya cs oyuncuyusum oyun içi güzel kliplerim çıkıyor fakat kayıtta olamıyorum bunun için bir program varmı ben kayıt başlatmadan son 10 dkya kaydedebilen ?
obs kullan bro fps oyunlarında kasma yapmıyor ben onu kullanıyorum tavsiye ederimarkadaşlar tek bi sorunum ve isteğim var genelde valo veya cs oyuncuyusum oyun içi güzel kliplerim çıkıyor fakat kayıtta olamıyorum bunun için bir program varmı ben kayıt başlatmadan son 10 dkya kaydedebilen ?
knk böyle yazarsan çıkar D3DGeartam adı nedir anlayamadım kknk?
ha tamam buldum eywknk böyle yazarsan çıkar D3DGear
kankam obs kendiliğinden son dakikaları kaydetmiyorobs kullan bro fps oyunlarında kasma yapmıyor ben onu kullanıyorum tavsiye ederim