Fps oyunları üzerinde özellikle valorant cs2 apex gibi oyunları oynarken bir boşluk hissi geliyor sıkılma hissi özellikle uzun süreli oyunlarda bundan kurtulmanın bir yolu var mıdır uzun süredir fps oynayan insanlara soruyorum bu canımı sıkıyor bu boşluk hissi geldiğinde oyunumda mentalimde etkileniyor
valorantta çok yaşamaya başladım ve cs2'yi indireyim dedim hem denemiş olurum diye. sonra cs2'de sol ele alınmadığını görünce onu da sildim. FPS oyunları oynamayı bıraktım ve mutluyum. Şuan GoW Tomb Raider gibi hikayeli oyunlara sardım.
Ne yazık ki çözümü bildiğimden emin değilm aynı hissi çok uzun zamandır yaşıyorum ve en aza indirmek için oyunda tamamen kafa kırık şekilde oynuyorum eğlenmeye çalışıyorum mesela pompalı alıyorum sadece koşarak oynuyorum yada keskin nişancı tüfekleri alıp noscope deniyorum felan yani böyle garip şeyler deniyorum ancak o şekilde bu hissi en aza indiriyorum
Neden kurtulmaya çalışıyorsun dostum. Demek ki o oyunlardan sıkılmışsın artık. Diğer tür oyunları oynamaya başla, eğer onlarda sarmıyorsa genel olarak oyunlardan sıkılmışsın demek ki. Yeni hobiler edinmeye çalış. Oyunlardan sıkılmak kötü bir şey değil.
Online fps oyunları sizi bir yere kadar taşır. En iyisi hikaye modlu oyunlar. Hiç değilse ben şu oyunu veya bu oyunu bitirdim diyebiliyorsunuz. Valo cs gibi oyunların sonu yok