Fps oyunları oynarken gelen boşluk hissi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VALORANT NEFRETLİSİ
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Fps oyunları üzerinde özellikle valorant cs2 apex gibi oyunları oynarken bir boşluk hissi geliyor sıkılma hissi özellikle uzun süreli oyunlarda bundan kurtulmanın bir yolu var mıdır uzun süredir fps oynayan insanlara soruyorum bu canımı sıkıyor bu boşluk hissi geldiğinde oyunumda mentalimde etkileniyor

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
valorantta çok yaşamaya başladım ve cs2'yi indireyim dedim hem denemiş olurum diye. sonra cs2'de sol ele alınmadığını görünce onu da sildim. FPS oyunları oynamayı bıraktım ve mutluyum. Şuan GoW Tomb Raider gibi hikayeli oyunlara sardım.

Azra Polat
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
benide aynı şekil hikayeli oyunlara yöneldim

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sistemin kaldırıyorsa eğer yarış oyunlarına yönelebilirsin Bi oyunu hergün oynayınca hevesin kaçıyor aynısı bende de oldu ve hala oyun bulamıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ne yazık ki çözümü bildiğimden emin değilm aynı hissi çok uzun zamandır yaşıyorum ve en aza indirmek için oyunda tamamen kafa kırık şekilde oynuyorum eğlenmeye çalışıyorum mesela pompalı alıyorum sadece koşarak oynuyorum yada keskin nişancı tüfekleri alıp noscope deniyorum felan yani böyle garip şeyler deniyorum ancak o şekilde bu hissi en aza indiriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sosyal hayata daha bağımlı hale gelmek

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Reis sende MMORPG Oyunlarına yönel Metin2 tarzında en azından gelişme vs olduğu için sıkılma süren uzar :D

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
bende hic gelmiyor cok egleniyorum aslinda hikayeli oyunlarda bosluk hissi geliyor

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Neden kurtulmaya çalışıyorsun dostum. Demek ki o oyunlardan sıkılmışsın artık. Diğer tür oyunları oynamaya başla, eğer onlarda sarmıyorsa genel olarak oyunlardan sıkılmışsın demek ki. Yeni hobiler edinmeye çalış. Oyunlardan sıkılmak kötü bir şey değil.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Online fps oyunları sizi bir yere kadar taşır. En iyisi hikaye modlu oyunlar. Hiç değilse ben şu oyunu veya bu oyunu bitirdim diyebiliyorsunuz. Valo cs gibi oyunların sonu yok :)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hikayeli uzun oyunlar sarıyorlar beyler o tarz oyunlara yönelebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
arkadaş ortamın olması lazım yanlız sıkıcı oluyo takım oyunlarında arkadaşın yoksa çok sıkıcı oluyor

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Rekabet seviyorsan ve hızlı hızlı geçsin diyorsan overwatch deneyebilirsin

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hikayeli oyunlara dönün en iyisi ben rdr2 den memnunum mesela

Üye
2 HİZMET YILI
aynisini yasiyorum bende hikayeli oyunlara dondum biraz tekrar sarmaya basladi sonra

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Giriyorum maça başlamadan canım sıkılıyo valoranttan bide toksikler gelince daha da beter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...