FPS oyunlarında aim nasıl geliştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
3D Aim Trainer
Catalyst Aim (aim geliştirmek için mobil uygulamadır)

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Antrenman planı oluşturabilirsin. Profesyonel oyuncularınkini kopyalabilirsin. Onun harici Aim Lab tarzı uygulamalar kullan

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
aim lab önerebilirim kendi programını yap veya yt de bol bol fps oyunları için programlar var mesela valorant immortal programı genelde tercih edilen bir program (valorant için) aiminde neyin eksik olduğunu düşünüyorsan ona göre program yaparsan güzel verim alırsın bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yıllar öncesinde doğru düzgün csgo oynayamayan biriydim ve aimim kötüydü. turnuva izleyerek, beğendiğim oyuncuları hafiften taklit ederek kendimi geliştirdim. bunun yanında atölye haritalarında aim training yaptım, maçlarımda crosshair placement vs. çalışarak kendimi aşırı geliştirdim ve çoğu fps oyununda ortalama üstünde aime sahibim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
farklı sitelerde aim , reflex vb. tesler yapabiliyorsun o sitelere gir sürekli pratik yap

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aimlab yükle kanka ölüm maçları oyna fazlasıyla gelişiyor oyun bilginde önemli tabi

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
reflekslerini geliştirerek bro aimhub eskideno tarz uygulamaları deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aim lab de bir e sporcu programı belirle ve düzenli olarak onun dışına hiç çıkmadan onu belirli bir süre yap değişimi farkedeceksin

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
CSGO gibi oyunlarda aimbot maplerinde veya valorant gibi oyunlarda eğitim maplerinde kendini geliştirebilirsin

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
aimlab var dostum onu indirebilrsin hergün düzenli çalışmayla gelişeceğine eminim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Aim geliştirici gerekli uygulamalar var onları indirip training yapabilirsin böylelikle kas hafızan ve aimin biraz gelişmiş olur sonra oynadığın oyunun mekaniklerine görede aimini alıştırman lazım sonrası kendiliğinden olcak

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
fps oyunlarının neredeyse hepsinde poligonlar alıştırma yerleri var orada biraz zaman geçirirsen aimin otomatik çok daha iyi hal alacaktır

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
cs go da örneğin kendini geliştirebileceğin sunucular var oralarda takılabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...