Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aim lab önerebilirim kendi programını yap veya yt de bol bol fps oyunları için programlar var mesela valorant immortal programı genelde tercih edilen bir program (valorant için) aiminde neyin eksik olduğunu düşünüyorsan ona göre program yaparsan güzel verim alırsın bence
aim labda kendine bir program hazırlayıp orda her gün çalışabilirsin baya bir katkısı oluyor hem kendi sens ayarını felanda yapıyorsun ben genelde haftanın 2 günü felan giriyorum
yıllar öncesinde doğru düzgün csgo oynayamayan biriydim ve aimim kötüydü. turnuva izleyerek, beğendiğim oyuncuları hafiften taklit ederek kendimi geliştirdim. bunun yanında atölye haritalarında aim training yaptım, maçlarımda crosshair placement vs. çalışarak kendimi aşırı geliştirdim ve çoğu fps oyununda ortalama üstünde aime sahibim
Aim geliştirici gerekli uygulamalar var onları indirip training yapabilirsin böylelikle kas hafızan ve aimin biraz gelişmiş olur sonra oynadığın oyunun mekaniklerine görede aimini alıştırman lazım sonrası kendiliğinden olcak