Çözüldü fps sorunu nasıl çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
pubg lite oynuyorum fps bi anda 120 130 dan 20 30 lara düşüyo oda beni delirtiyo 1 dakkada falan zor duzeliyo varmı bi çözümü
Post automatically merged:

güzel bi ayar lazım bilginiz varsa yazın

Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Denetim Masası / Güç Seçenekleri / Yüksek performans vb. birşey görürsen onu işaretle. Sorun devam ederse düşük ekran kartının driverını kaldırırsan sorun düzelir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk başlat tuşu+R' ye bas temp yaz dosyaları sil sonra %temp% yaz ordakı dosyalarıda sil çöp kutusundan da sil fps artar eğer olmuyorsa oyunda sıkıntı vardır bendede ara sıra oluyor

AKA Üstün Kısa
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Unlostun son fps arttırma videosunu izle kanka ben yaptım GTA 5 DE sabit 60 fps alıyorum suan.

Üye
6 HİZMET YILI
Unlostun FPS arttırma viedyosunu izle uygula mesela lolde benim arttı sen hangi oyunda istiyorsun bilmiyorum ama

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ısınma problemi var büyük ihtimal bu arada kasayı temizlemeyi ve içindeki parçaları değiştirmeyi unutma içindeki pislikten ısınıyor macunu yenilemediğindede ısınıca oyun takılır drop yer

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam fps alabilmek için sistemin iyi olması gerekiyor ve bunun içinde internet hızın iyi olması gerekiyor düşük sistemle fps alamazsın ne yapsanda ayar yapım dersin daha çok kötü olur

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
pubg lite oynuyorum fps bi anda 120 130 dan 20 30 lara düşüyo oda beni delirtiyo 1 dakkada falan zor duzeliyo varmı bi çözümü
Post automatically merged:

güzel bi ayar lazım bilginiz varsa yazın
driverlarının hespini güncelle ardından kasanı temizle ve toplu bir bakım yap macunu fln değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...