etkilemez. sorunun da donanimsal değil, ekran kartına veya oyuna gelen bir güncelleme buna sebebiyet vermiştir muhtemelen.ping fps yi etkiliyormu
valorantHangi oyun olduğunu da söylesen![]()
öyle bir kombinasyon mu varmış yaa?ctrl shift alt b tusuyla ekran kartını bir sıfırla onun harici driverlarını kontrol et pingde internet ile ilgilidir.
+olarak oyundayken yapmayın bazı sistemler hatalara yol açabilir. gerekmedikçe denemeyin Ekran kartı sürücüsünü resetliyormuş.öyle bir kombinasyon mu varmış yaa?
oyunda max oyun kapanır tekrar girer sistemde hatalara yol açtığına hiç denk gelmedim ben sürekli kullanıyorum blackscreen'e düşünce veya drop varsa henüz bir problem yaşamadımöyle bir kombinasyon mu varmış yaa?
Post automatically merged:
+olarak oyundayken yapmayın bazı sistemler hatalara yol açabilir. gerekmedikçe denemeyin Ekran kartı sürücüsünü resetliyormuş.
bu sık yaptığın bir kombinasyon mu? Tam olarak hangi hatalar da bunu yapıyorsun ve sorun ortadan kalkıyor mu?oyunda max oyun kapanır tekrar girer sistemde hatalara yol açtığına hiç denk gelmedim ben sürekli kullanıyorum blackscreen'e düşünce veya drop varsa henüz bir problem yaşamadım
Evet gündelik hayatta rahat bir şekilde kullanabilirsin problemi de şöyle düşün bir program yanıt vermeyi kesiyor görev yöneticisine de ulaşamıyorsun pc reslemek zorunda kaldığın durumlarda kullanabilirsin brombu sık yaptığın bir kombinasyon mu? Tam olarak hangi hatalar da bunu yapıyorsun ve sorun ortadan kalkıyor mu?
o tus kombinasyonunun dogrusu "ctrl shift b" alt tusu gerekli değil.Evet gündelik hayatta rahat bir şekilde kullanabilirsin problemi de şöyle düşün bir program yanıt vermeyi kesiyor görev yöneticisine de ulaşamıyorsun pc reslemek zorunda kaldığın durumlarda kullanabilirsin brom
ping fps yi etkiliyormuctrl shift alt b tusuyla ekran kartını bir sıfırla onun harici driverlarını kontrol et pingde internet ile ilgilidir.
etkilemez. sorunun da donanimsal değil, ekran kartına veya oyuna gelen bir güncelleme buna sebebiyet vermiştir muhtemelen.ping fps yi etkiliyormu
etkilemez ikisi bambaşka şeylerping fps yi etkiliyormu