🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
aynen öyle baya sarıyor grafik falan kötü ama zevkliFreefire Cidden Güzel Oyun Ros Falan Oynamadan Önce Oynuyordum Mobildeki O Platformlardaki Oyunların Hepsine Tek Atar Bana Göre. Hilesi varsa güzel Olur.
yav game guradiandan hayır gelmez bi bennim telefonda almıyor sürüm 8.0hayatımda gördüğüm en kalitesiz oyun millet fakir olunca pubg mobile kaldıran telefon olmuyor anca free fire diye gezerler, internette hilesi mevcuttu aim vardı sadece game guardian ile yapılıyordu
aynısını bende dedim ama telefonun cheat enginesiyav game guradiandan hayır gelmez bi bennim telefonda almıyor sürüm 8.0
Dostum ne yapsam bulamadım zaten bi güvenilir site bu hepsi yalan yanlış adam sırf para icin link tl atıyor hepsi virüs zaten yorumun icin sağolHilesi mevcuttu bir aralar game guardian ile yapılıyor diye biliyorum ama apk paylaşan forumlar da vardı biraz araştırma yaparak bulabileceğine inanıyorum
Yabancı forumlardan bulabilirsin dostum yabancı forumlarda link kısaltma gibi bir olay çok fazla yokDostum ne yapsam bulamadım zaten bi güvenilir site bu hepsi yalan yanlış adam sırf para icin link tl atıyor hepsi virüs zaten yorumun icin sağol
Bro benim telde game guardian olmuyor nedeni nedirYabancı forumlardan bulabilirsin dostum yabancı forumlarda link kısaltma gibi bir olay çok fazla yok
Telefon rootlu değilse yapamazsın kardeşimBro benim telde game guardian olmuyor nedeni nedir
Surum 8.0 root nasil aticam ?Telefon rootlu değilse yapamazsın kardeşim
Atamayabilirsin telefonucya götürSurum 8.0 root nasil aticam ?