Free Fire

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Öncelikle Selamün Aleyküm MH ailesi bügün play store da bi oyun gördüm oynun ismi Free Fire ;
Oyun PUBG MOBİLE benziyor fakat daha değişiği bu oyunda hile varmı varsa nedir. Esp + aim falan var mı yardım ederseniz
Sevinirim

Teşşekürler.

Ekli dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    77.6 KB · Görüntüleme: 198
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Freefire Cidden Güzel Oyun Ros Falan Oynamadan Önce Oynuyordum Mobildeki O Platformlardaki Oyunların Hepsine Tek Atar Bana Göre. Hilesi varsa güzel Olur.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Freefire Cidden Güzel Oyun Ros Falan Oynamadan Önce Oynuyordum Mobildeki O Platformlardaki Oyunların Hepsine Tek Atar Bana Göre. Hilesi varsa güzel Olur.
aynen öyle baya sarıyor grafik falan kötü ama zevkli

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hayatımda gördüğüm en kalitesiz oyun millet fakir olunca pubg mobile kaldıran telefon olmuyor anca free fire diye gezerler, internette hilesi mevcuttu aim vardı sadece game guardian ile yapılıyordu

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
hayatımda gördüğüm en kalitesiz oyun millet fakir olunca pubg mobile kaldıran telefon olmuyor anca free fire diye gezerler, internette hilesi mevcuttu aim vardı sadece game guardian ile yapılıyordu
yav game guradiandan hayır gelmez bi bennim telefonda almıyor sürüm 8.0

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hilesi mevcuttu bir aralar game guardian ile yapılıyor diye biliyorum ama apk paylaşan forumlar da vardı biraz araştırma yaparak bulabileceğine inanıyorum

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hilesi mevcuttu bir aralar game guardian ile yapılıyor diye biliyorum ama apk paylaşan forumlar da vardı biraz araştırma yaparak bulabileceğine inanıyorum
Dostum ne yapsam bulamadım zaten bi güvenilir site bu hepsi yalan yanlış adam sırf para icin link tl atıyor hepsi virüs zaten yorumun icin sağol

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum ne yapsam bulamadım zaten bi güvenilir site bu hepsi yalan yanlış adam sırf para icin link tl atıyor hepsi virüs zaten yorumun icin sağol
Yabancı forumlardan bulabilirsin dostum yabancı forumlarda link kısaltma gibi bir olay çok fazla yok

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hile lazım be benim hileye bağışıklığım var

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
google play hizmetlerini ve google play oyunları devre dışı bırak o zaman yüklenir
Post automatically merged:

root da kolay pc den en kolay yolu kingroot istersen you tube den bakabilirsin binlerce video var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...