aga prime hesabı bilmiyorum ama normal hesapta %80 yedirmiyo ama çokta belli etmemen lazımForumdaki free hileler sadece glow kullanarak legit oynayınca vac yediriyormu ? biliyorum her hile vac yedirebilir ama mesela bir tane hile kullanıyordum 1 yıl boyunca hiç yemedim baya sağlamdı paralıydı detected oldu başka paralı mı alsam diyorum hesabım prime.
free hilelerde her zaman ban yeme olasılığın vardır ama belli etmeden iyi bir free hile kullanırsan ve bypass yaparsan baya uzar prime hesapta kullancam diyosan paralı en iyisi benceForumdaki free hileler sadece glow kullanarak legit oynayınca vac yediriyormu ? biliyorum her hile vac yedirebilir ama mesela bir tane hile kullanıyordum 1 yıl boyunca hiç yemedim baya sağlamdı paralıydı detected oldu başka paralı mı alsam diyorum hesabım prime.
knk belli etmezsen yemezsin banForumdaki free hileler sadece glow kullanarak legit oynayınca vac yediriyormu ? biliyorum her hile vac yedirebilir ama mesela bir tane hile kullanıyordum 1 yıl boyunca hiç yemedim baya sağlamdı paralıydı detected oldu başka paralı mı alsam diyorum hesabım prime.