- Yasaklandı
-
Kardeşim iyi diyosun hoş diyprsun ama adamlarda ne yapsın hile oynauabilmek için boş boş yorum kasıyorlar sen hiç yapmadınmı yaptıklarını elvet yapmışsındırArkadaşlar kimse alınmasın ama formun kalitesi düştü hemen şöyle izah edeyim bundan bir kaç yıl önce formda hep kaliteli yararlı bilgiler yada ne bilirim üyelerin yaptığı komik monyajlar vardı ama son zamanlarda form tamamen çöplüğe döndü evet bu bir hile sitesi ama başka hiçbir konu açılmıyor günde 40 konu açılıyorsa 39 bilmem şu hilede hata alıyorum help aldığı hataya badığımız zaman ise ufak bişeyi yanlış yapmış ve hile konusunda özellikle yazılan bişeyi yapmamış oluyor yanı sıra form artık tamamen hileyi kullanmak için saçma sapan yorum yazanlarla doldu artık benim gibi bazıları konu açtıktan sonra boş yorum gelmesin diye not ekler oldu örneğin c# if case hatası diye konu açıyoruz nasıl düzeltebiliriz diyoruz altına adam güzel yazıyor yada youtubede video var yazıyor zaten biz youtubeyi hiç bilmiyorduk iyi dedin qral neyse kim ne derse desin form eskiden çok aktif ve iyi bir formdu artık form değil tamamen hile sitesi oldu
Ben geçen konu açmıştım bunun için günlük 20 msj sınırı gelsin diye spam yapanlar dökülür kalır ozman ama dinleyen yokArkadaşlar kimse alınmasın ama formun kalitesi düştü hemen şöyle izah edeyim bundan bir kaç yıl önce formda hep kaliteli yararlı bilgiler yada ne bilirim üyelerin yaptığı komik monyajlar vardı ama son zamanlarda form tamamen çöplüğe döndü evet bu bir hile sitesi ama başka hiçbir konu açılmıyor günde 40 konu açılıyorsa 39 bilmem şu hilede hata alıyorum help aldığı hataya badığımız zaman ise ufak bişeyi yanlış yapmış ve hile konusunda özellikle yazılan bişeyi yapmamış oluyor yanı sıra form artık tamamen hileyi kullanmak için saçma sapan yorum yazanlarla doldu artık benim gibi bazıları konu açtıktan sonra boş yorum gelmesin diye not ekler oldu örneğin c# if case hatası diye konu açıyoruz nasıl düzeltebiliriz diyoruz altına adam güzel yazıyor yada youtubede video var yazıyor zaten biz youtubeyi hiç bilmiyorduk iyi dedin qral neyse kim ne derse desin form eskiden çok aktif ve iyi bir formdu artık form değil tamamen hile sitesi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?