Çözüldü FullScreen 20 fps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
beyler geçenlerde ekran kartını güncelledim 1050 ti ve windows updatei vardı onu yaptım sonra full screende oyunlar hep 20 fps sabit ne yapıcam cs de böyle lolde böyle minecraftta böyle fullscreen olan herşeyde böyle yok mu bunun bir çözümü

Çözüm
Tüm sürücülerin, BIOS sürümünün güncel olduğundan emin olun ve bu güncellemeleri orijinal websitesinden indirin, Driver Booster tarzı programlar kullanmayın.
Windows görünümü ayarlarından "En iyi performans için ayarla" kısmını seçin.
Güç seçeneklerini kontrol edin, güç tasarrufu modunda kalmış olabilir.
Laptop mı kullanıyorsunuz bilmiyorum, cevap evetse oyunlarınızı PC prize takılıyken oynayın.
Nvidia Denetim Masası'ndan tüm ayarları "performans" olarak ayarlayın. Aşağıda bununla ilgili bir video var.

Windows 10 için de ayrıca optimizasyon ayarları bulunur, bunları da yapın.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
denetim masasından güncellemeyi kaldır. Tam bir çözüm değil ama kısmi olarak sorununu çözer.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Tüm sürücülerin, BIOS sürümünün güncel olduğundan emin olun ve bu güncellemeleri orijinal websitesinden indirin, Driver Booster tarzı programlar kullanmayın.
Windows görünümü ayarlarından "En iyi performans için ayarla" kısmını seçin.
Güç seçeneklerini kontrol edin, güç tasarrufu modunda kalmış olabilir.
Laptop mı kullanıyorsunuz bilmiyorum, cevap evetse oyunlarınızı PC prize takılıyken oynayın.
Nvidia Denetim Masası'ndan tüm ayarları "performans" olarak ayarlayın. Aşağıda bununla ilgili bir video var.

Windows 10 için de ayrıca optimizasyon ayarları bulunur, bunları da yapın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...