Hocam denedim ama adamların discrord yardım sunucusundada cevap verdler game loop desteklemiyor diye ama 8 ball pool indirdikten sonra oyun açıldı ama bana oyunu güncelle dedi. Güncelledikten sonra açılmadı. Anlamadım ne yapacağım. Senin dediğin temp dosyalarınıda sildim ne yazık ki olmadı.Hocam temp dosyalarini silip uygulamayı tekrar kurmayı denetimisiniz
Peki bluestack gibi diğer emulatorleri deneybilirmisiniz. Belkide gameloop ile uymsuzdur.bildigimiz gibi bu emülatör pubg odakliHocam denedim ama adamların discrord yardım sunucusundada cevap verdler game loop desteklemiyor diye ama 8 ball pool indirdikten sonra oyun açıldı ama bana oyunu güncelle dedi. Güncelledikten sonra açılmadı. Anlamadım ne yapacağım. Senin dediğin temp dosyalarınıda sildim ne yazık ki olmadı.
Ne yazık ki bluestack dada denedim ama ondada andorid 11 kurman lazım dedi yaptım. Sonra yine denedim 8 bal pool hiç açılmadı başka önerdiğin emulator var mıdır acaba?Peki bluestack gibi diğer emulatorleri deneybilirmisiniz. Belkide gameloop ile uymsuzdur.bildigimiz gibi bu emülatör pubg odakli
Nexus var. Buda olmazsa sanal makine uzerinden android kurmayı deneyinNe yazık ki bluestack dada denedim ama ondada andorid 11 kurman lazım dedi yaptım. Sonra yine denedim 8 bal pool hiç açılmadı başka önerdiğin emulator var mıdır acaba?
nexus olmadı şimdi nox player indirdim deniyicem olursa yazarım buraya:Nexus var. Buda olmazsa sanal makine uzerinden android kurmayı deneyin
hocam bluestacks den indirip oynamayı deniye bilirsin yada facebook üzerinden oynanıyor diye biliyomArkadaşlar başlıktada yazdığı gibi GameLoop'da 8 ball pool oynamak istiyorum ama oyunu açtığımda 8 ball pool çalışmayı durdurdu diyip kapanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim lütfen acil yardım.
baska emulator deneyın hocamArkadaşlar başlıktada yazdığı gibi GameLoop'da 8 ball pool oynamak istiyorum ama oyunu açtığımda 8 ball pool çalışmayı durdurdu diyip kapanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim lütfen acil yardım.
Hocam şunları dener misiniz lütfen:Arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi GameLoop'da 8 ball pool oynamak istiyorum ama oyunu açtığımda 8 ball pool çalışmayı durdurdu diyip kapanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim lütfen acil yardım.