GameLoop 8 ball pool açınca uygulama çalışmayı durdu diyip kapanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi GameLoop'da 8 ball pool oynamak istiyorum ama oyunu açtığımda 8 ball pool çalışmayı durdurdu diyip kapanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim lütfen acil yardım.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam temp dosyalarini silip uygulamayı tekrar kurmayı denetimisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam temp dosyalarini silip uygulamayı tekrar kurmayı denetimisiniz
Hocam denedim ama adamların discrord yardım sunucusundada cevap verdler game loop desteklemiyor diye ama 8 ball pool indirdikten sonra oyun açıldı ama bana oyunu güncelle dedi. Güncelledikten sonra açılmadı. Anlamadım ne yapacağım. Senin dediğin temp dosyalarınıda sildim ne yazık ki olmadı.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam denedim ama adamların discrord yardım sunucusundada cevap verdler game loop desteklemiyor diye ama 8 ball pool indirdikten sonra oyun açıldı ama bana oyunu güncelle dedi. Güncelledikten sonra açılmadı. Anlamadım ne yapacağım. Senin dediğin temp dosyalarınıda sildim ne yazık ki olmadı.
Peki bluestack gibi diğer emulatorleri deneybilirmisiniz. Belkide gameloop ile uymsuzdur.bildigimiz gibi bu emülatör pubg odakli

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Peki bluestack gibi diğer emulatorleri deneybilirmisiniz. Belkide gameloop ile uymsuzdur.bildigimiz gibi bu emülatör pubg odakli
Ne yazık ki bluestack dada denedim ama ondada andorid 11 kurman lazım dedi yaptım. Sonra yine denedim 8 bal pool hiç açılmadı başka önerdiğin emulator var mıdır acaba?

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Ne yazık ki bluestack dada denedim ama ondada andorid 11 kurman lazım dedi yaptım. Sonra yine denedim 8 bal pool hiç açılmadı başka önerdiğin emulator var mıdır acaba?
Nexus var. Buda olmazsa sanal makine uzerinden android kurmayı deneyin

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi GameLoop'da 8 ball pool oynamak istiyorum ama oyunu açtığımda 8 ball pool çalışmayı durdurdu diyip kapanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim lütfen acil yardım.
hocam bluestacks den indirip oynamayı deniye bilirsin yada facebook üzerinden oynanıyor diye biliyom

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam şunları dener misiniz lütfen:
GameLoop'un en son sürümünü yüklediğinizden emin olun.
Emülatör ayarlarınızda sanal cihazınızın ram ve cpu kullanımını artırın.
Emülatör ayarlarında OpenGL veya DirectX gibi farklı grafik motorlarını deneyin.
Oyunun kendisiyle ilgili bir sorun olabilir, bu yüzden oyunun en son sürümünü yükleyin veya uygulamayı tamamen kaldırıp yeniden yükleyin.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Some times these proble occurs when you download game from an other 3rd party website. Download it from play store or appstore

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam oyunu silip tekrar yükleyin öyle bir deneyin eğer olmazsa hocam facebook üzerinden oynayabilirsiniz

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Sürümünü kontrol ettin mi ? Genellikle ondan atıyor oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bazı oyunları gameloop açmıyor sıkıntı ...

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam dediğiniz herşeyi denedim ancak olmuyor. Uygulamayı silip yükleyince açılıyor ancak güncellememi istiyor. Güncelledikten sonra çılmıyor. Diğer emilatörlerde ise oyun hiç açılmıyor siyah ekran.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
arka plan uygulamalarını çıkar tamamen sil yükle

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bluestack indirin android sürümü yetmiyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...