Seçkin Üye
normal oynarken 30-40 cpu ile oynuyorum hileyi açtığımda 90 cpu oluyor sizdede böyle bir sorun varmı acaba ? oyunu hileli oynarken kaç cpuda oynuyorsunuz yardımcı olurmusunuz acaba
pubg mobile işlemciye yüklenen bi oyun zaten ama adam normalde 30 40 ile oynarken hileyle 90 larda oynuyormuş burda bi anormallik vargameloop cpu üstünden çalışıyor zaten , sıkıntı yok işlemcin çok güçlü olmalı
pubg mobile işlemciye yüklenen bi oyun zaten ama adam normalde 30 40 ile oynarken hileyle 90 larda oynuyormuş burda bi anormallik var
doğrudur cpu hızı artıyor bendede bu şekilde ama bilgisayarım iyi oldugu için sorun yaşamıyorum dostum düsüş donanımlı pc ise zorlanırnormal oynarken 30-40 cpu ile oynuyorum hileyi açtığımda 90 cpu oluyor sizdede böyle bir sorun varmı acaba ? oyunu hileli oynarken kaç cpuda oynuyorsunuz yardımcı olurmusunuz acaba
merhaba. bazı hıylelerde boyle olmuyor ama bunda fazla yuklenıyor ve kasdırıyor nedenkı?normaldir çünkü hileyi aktifleştirdiğin de esp ve itemler açık olduğundan cpu daha çok yükleniyor burda yapacağın güvenli bir yerdeyken masaüstüne dön tekrar oyuna gir cpu nefes ver böyle idare edersin
son güncellemeden sonra düşük ve orta sistem pc lerin çoğunda böyle bendede aynı oluyormerhaba. bazı hıylelerde boyle olmuyor ama bunda fazla yuklenıyor ve kasdırıyor nedenkı?
hayır düşük değil 1050ti ekran kartım 16gb ram i7 işlemcim vardoğrudur cpu hızı artıyor bendede bu şekilde ama bilgisayarım iyi oldugu için sorun yaşamıyorum dostum düsüş donanımlı pc ise zorlanır
driver programı vardı bi tane onun üzerinden hepsini güncelliyyim ekran kartı güncel zaten yani sadece o oyunda sorun lite falan ultrada oynuyorum 30 cpudaİşletim sisteminin en son güncellemeleri aldığından emin ol
Driverlarını güncelle yazılımını indirip, kur.
Ve güncel olmayan sürücü dosyalarını güncelle.
Pubg grafik ayarlarında V-Sync,Hareket İzi,Keskinleştirme ayarlarının aktif olmadığından emin ol
Pubg grafik ayarlarını düşür
Eğer bunlar olmazsa bunu dene
Yönetici olarak çalıştır birde hem pubgyi hem hileyi