Gameloop Kurulum Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba, pugb için gameloop un kurulumunu bir türlü yapamadık. Daha önceden pcdde yüklü idi çeşitli arızalar verdi kaldırıldı tekrar yüklemeye çalıştık ancak yükleyemedik.

Qy1yZG.jpg

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Öncelikle hostunu kontrol et eğer normalse gameloopu başka bir yere kur örneğin önceden d ksımnda ise cyi dene.

Üye
7 HİZMET YILI
Teşekkürler, host'umu nasıl kontrol edeceğim bilmiyorum. Leptop'da sadece C sürücüsü bulunuyor. Hatayı gameloop %100 olduğunda veriyor
Post automatically merged:

temp klasçrüne kurulm yapıyor

\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket bu boş şekilde kalıyor

İlginç bir şekilde başka bir masa üstü pcye sıfırdan kurulum yaptığımda da aynı hatayı verdi araştırmama göre netsh winsock reset kodu kurduğum masa üstünde işe yaradı ve kurulum oldu ancak bu leptopda olmuyor.

DNS ayarlarını değiştirip enediğimde kurulum tamamlandı ancak eksik yükleme yapıyor
Program Files\TxGameAssistant dosyasında sadece AppMarket klasörü var ek olarak bir kaç klasör daha vardı diye hatırlıyorum (UI) falan.

gameloop kısayoluna tıkladığında eksik kısayol hatası veriyor. yükleme yerindeki klasörde appmarket.exe yok

Son düzenleme:
VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Doğru yerinden veya normal pubg mobile indireceksen sadece pubg mobile indirip dene veya tüm sil öyle dene

XS
Süper Üye
9 HİZMET YILI
@xeptor43 dostum öncelikle ekranda tam olarak ne yazıyor ve hata kodu falan var mı yazabilir misin?
bir de bu şekil denemeni tavsiye ederim boş bir flash bellek var ise oyunu flasha kurmayı dene.
dediğim gibi ekran kaydını tam göremiyorum tam olarak metni yazarsan belki bir çözüm bulunur. pc de antivirüs var mı? hangi windows ve sürümü var biraz daha detaylı bilgi verebilir misin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çok belalı bir uygulama en ufak şeyde sıkıntı çıkartıyor virüs programını kapat hostunu sıfırla yüklü dosyası varsa kaldır tamamen kurmayı dene olmazsa kurduğun yeri değiştir c yerine d gibi iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...