Diyelimki, senin pc de bir C:/ birde D:/ var.
Sen bu GameLoopu C:/ ye kurdun. C:/ de çok dosya varsa, yani çoğu alanı doluysa, (mesela C:/ nin 350 gb alanı var. Sende 300 gb si dolu), böyle durumlarda bu sıkıntılar yaşıyor.
Zira, bende yaşadım böyle sıkıntıyı, C:/ yi temizledim, sorun çözüldü. Sende bundan kaynaklı mıdır? Bilemem.
Normal kullanışta takılma veya donma oluyormu
Oyundan kaynaklı sorun o zaman. Kişisel sorun olduğunu sanmıyorum. Bir tek bende ya da sende olan sorun değilmiş çünkü.@PeachCat Aynen Cod'da Yapıyor Bunu Gıcık Oldum C %80 BOŞ Yeni Format Attım Sıfırdan Kurdum Aynı. Pupg de Gram Kasma Yok
ID : MaL@F@Tus Ekleyin Maç Atalım Atabilirsek
Post automatically merged:
Normal Kullanıyorum PC'DE Formatladım Maç Başlarken Sayma Kısmında Donuyor Bzen Maç Bitiyor Lobiye Dönmüyor
tencent gameloopa devrettı yanı artık tencent games dıye bısı yokBazen bendede oluyor bu gameloop emülatörü ile ilgili bir sorun yani senle alakalı bir sorun değil, yakın zamanda fark edilip düzeltilir. Sonucta tencent büyük bir şirket. İyi forumlar.
Ben Yükledim Kullanıyorum..Smartgaga yüklemeyi deneme bile yüklemiş biri olarak COD oyununu SMARTGAGA Üzerinden kontrol edemiyorsun
Sadece Tencent Gaming Buddy yerine GameLoop adını aldı, değiştirildi.tencent gameloopa devrettı yanı artık tencent games dıye bısı yok
Normal Kullanımda FULL HD Oynuyorum 60 FPS Altına İndmiyor .. Ama Maça Gİrerken Yada Cıkarken Donuyor. !Normal kullanışta takılma veya donma oluyormu