GameLoop Oyun Donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
GameLoop Oyun Donuyor Maç Başlarken Bazen Donup Kalıyor Kaparıp Acmak Zorunda Kalıyorum Bazende Maç Bitince Donuyor Lobiye Dönmüyor Sorun Nedir Acaba

SamartGaGa Emulatörde Böyle Bir Sıkıntı Yok

Üye
6 HİZMET YILI
Diyelimki, senin pc de bir C:/ birde D:/ var.
Sen bu GameLoopu C:/ ye kurdun. C:/ de çok dosya varsa, yani çoğu alanı doluysa, (mesela C:/ nin 350 gb alanı var. Sende 300 gb si dolu), böyle durumlarda bu sıkıntılar yaşıyor.

Zira, bende yaşadım böyle sıkıntıyı, C:/ yi temizledim, sorun çözüldü. Sende bundan kaynaklı mıdır? Bilemem.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
COD oyunu için diyorsan aynı sorun bende de var. Maç sonları donuyor; kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Maç başı süre sayarken donuyor bazen de. Çok gıcık durum gerçekten.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Diyelimki, senin pc de bir C:/ birde D:/ var.
Sen bu GameLoopu C:/ ye kurdun. C:/ de çok dosya varsa, yani çoğu alanı doluysa, (mesela C:/ nin 350 gb alanı var. Sende 300 gb si dolu), böyle durumlarda bu sıkıntılar yaşıyor.

Zira, bende yaşadım böyle sıkıntıyı, C:/ yi temizledim, sorun çözüldü. Sende bundan kaynaklı mıdır? Bilemem.

@PeachCat Aynen Cod'da Yapıyor Bunu Gıcık Oldum C %80 BOŞ Yeni Format Attım Sıfırdan Kurdum Aynı. Pupg de Gram Kasma Yok
ID : MaL@F@Tus Ekleyin Maç Atalım Atabilirsek
Post automatically merged:

Normal kullanışta takılma veya donma oluyormu

Normal Kullanıyorum PC'DE Formatladım Maç Başlarken Sayma Kısmında Donuyor Bzen Maç Bitiyor Lobiye Dönmüyor

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bazen bendede oluyor bu gameloop emülatörü ile ilgili bir sorun yani senle alakalı bir sorun değil, yakın zamanda fark edilip düzeltilir. Sonucta tencent büyük bir şirket. İyi forumlar.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
@PeachCat Aynen Cod'da Yapıyor Bunu Gıcık Oldum C %80 BOŞ Yeni Format Attım Sıfırdan Kurdum Aynı. Pupg de Gram Kasma Yok
ID : MaL@F@Tus Ekleyin Maç Atalım Atabilirsek
Post automatically merged:

Normal Kullanıyorum PC'DE Formatladım Maç Başlarken Sayma Kısmında Donuyor Bzen Maç Bitiyor Lobiye Dönmüyor
Oyundan kaynaklı sorun o zaman. Kişisel sorun olduğunu sanmıyorum. Bir tek bende ya da sende olan sorun değilmiş çünkü.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Smartgaga yüklemeyi deneme bile yüklemiş biri olarak COD oyununu SMARTGAGA Üzerinden kontrol edemiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Smartgaga yüklemeyi deneme bile yüklemiş biri olarak COD oyununu SMARTGAGA Üzerinden kontrol edemiyorsun
Ben Yükledim Kullanıyorum..
111.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...