Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%temp% ve temp klasöründeki tüm dosyaları sildim Emulator sildim yükledim ama fayda etmedi hata alıyorum sürekli. Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum
Press the Windows + R key combination on the computer keyboard to open the Run dialog box
Enter the keyword "% temp%" in the search box and press Enter
Temp folder appears, you delete all data in this go
Start Control Panel window, select User Account / Change your account name / Change name
Click on Change your account type, if you are an admin, change to a regular account (and vice versa).
Türk Telekom kullanıcılar, İnternet sorunu nedeniyle PUBG Mobile dahil bazı oyunları giriş yapmayabilir. Türk Telekom kullanıyorsan yada değilsen, sorunu çözmek için video linki:
Çözümü olmadı ise DNS kullanıp daha sonra tekrar deneyin.
Geçmiş olsun
Ev ağınız veya hücresel verilerinizle ilgili bir sorununuz varsa PUBG sunucuya bağlanamayabilir. Wifi ağınızın çevrimiçi oynamanıza izin verecek kadar kararlı ve hızlı olduğundan emin olun. Wifi sinyaliniz zayıfsa, oyunun oynamanıza izin vermek için bağlantı kuramamasının veya belirli bağlantı hızını koruyamamasının nedeni bu olabilir.