o yöntem eskidendi artık işe yaramıyor banlanınca guest hesabın banı kalkmıyorGameloop'u komple silip tekrar kurduğunuzda değişmektedir. hiç bir kalıntısı kalmasın.
es file den device ltx dosyasından değiştirebilirsin bildiğim kadarıyla bu yöntem hala çalışıyorÖnceden Andoid ıd changer tarzı uygulamalarla dğeiştiriliyordu ama şimdi baktımda değiştirmiyor artık.Çalıştığını bilidiğiniz bir uygulama var mı?
Device ıd changer ile denediğimde değişen bir şey olmuyordu. yani yine aynı değeri gösteriyordu.yakın zamanda ban yemedim ama yediğim zaman id changer ile yaptığımda oluyordu, geçenlerde bi arkadaşa daha söyledim onunla beraber yaptık guest banını kaldırdık.
suan deişmiyor die biliyorum agaÖnceden Andoid ıd changer tarzı uygulamalarla dğeiştiriliyordu ama şimdi baktımda değiştirmiyor artık.Çalıştığını bilidiğiniz bir uygulama var mı?
bende ban yedim modeme res attım girebiliyorum mailden ama guestten girdiysen kalkmazÖnceden Andoid ıd changer tarzı uygulamalarla dğeiştiriliyordu ama şimdi baktımda değiştirmiyor artık.Çalıştığını bilidiğiniz bir uygulama var mı?
O dosyanın tam adresi var mı, manuel olarak mı içine girip değiştiriliyor?es file den device ltx dosyasından değiştirebilirsin bildiğim kadarıyla bu yöntem hala çalışıyor
Benzer programlar kullanmıştım önceden ama guest hesapları çok sığ hale getirdikleri için guest kullanmıyorum.guest reset için elimde 2 tane gameloop,smartgaga tool programı var sadece oynadığın bölgeyi seçiyosun guest reset butonu ile sıfırlayabiliyorsun istersen özelden paylaşabilirim
Sanmıyorum, eskilerden kalktıydı bu yöntem zaten.tekrar kurduğunda guestin banlıysa yine banlı geliyordu.temp recent vs. bu dosyaları sil gameloop la birlikte.
düzeliyormu o şekilbende ban yedim modeme res attım girebiliyorum mailden ama guestten girdiysen kalkmaz
Adminler konularla ilgilenmiyor ki. Hilenin konusunda yazdım yapan admine dönmedi.Adminlerden yardım alabilirsin şuanlık olmuyor