Gameloopta ID adresi nasıl değiştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Önceden Andoid ıd changer tarzı uygulamalarla dğeiştiriliyordu ama şimdi baktımda değiştirmiyor artık.Çalıştığını bilidiğiniz bir uygulama var mı?

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Gameloop'u komple silip tekrar kurduğunuzda değişmektedir. hiç bir kalıntısı kalmasın.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şirket değiştiği için birçok şey eskisi gibi değil. Şuan mümkün olduğunu sanmıyorum

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Önceden Andoid ıd changer tarzı uygulamalarla dğeiştiriliyordu ama şimdi baktımda değiştirmiyor artık.Çalıştığını bilidiğiniz bir uygulama var mı?
es file den device ltx dosyasından değiştirebilirsin bildiğim kadarıyla bu yöntem hala çalışıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Gameloop kaldırıp tekrar yüklemek işe yaramıyor ya peki varmı başka bir çözümü ?

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yeni gelen güncellemeyle kalıcı ban atacağız, temiz yeni hesaplada girseniz oda otomatik banlanacaktır, diyor. Dedim öyle bir durumda emülatörün ID adresine ban atarsa nasıl değiştiririz diye. Eskiden anroid ıd changer değişiriyordu ama şimdi değiştiriyor gibi gözüksede değerler değişmiyor.

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
yakın zamanda ban yemedim ama yediğim zaman id changer ile yaptığımda oluyordu, geçenlerde bi arkadaşa daha söyledim onunla beraber yaptık guest banını kaldırdık.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yakın zamanda ban yemedim ama yediğim zaman id changer ile yaptığımda oluyordu, geçenlerde bi arkadaşa daha söyledim onunla beraber yaptık guest banını kaldırdık.
Device ıd changer ile denediğimde değişen bir şey olmuyordu. yani yine aynı değeri gösteriyordu.

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
guest reset için elimde 2 tane gameloop,smartgaga tool programı var sadece oynadığın bölgeyi seçiyosun guest reset butonu ile sıfırlayabiliyorsun istersen özelden paylaşabilirim

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
temp recent vs. bu dosyaları sil gameloop la birlikte.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
es file den device ltx dosyasından değiştirebilirsin bildiğim kadarıyla bu yöntem hala çalışıyor
O dosyanın tam adresi var mı, manuel olarak mı içine girip değiştiriliyor?
guest reset için elimde 2 tane gameloop,smartgaga tool programı var sadece oynadığın bölgeyi seçiyosun guest reset butonu ile sıfırlayabiliyorsun istersen özelden paylaşabilirim
Benzer programlar kullanmıştım önceden ama guest hesapları çok sığ hale getirdikleri için guest kullanmıyorum.
temp recent vs. bu dosyaları sil gameloop la birlikte.
Sanmıyorum, eskilerden kalktıydı bu yöntem zaten.tekrar kurduğunda guestin banlıysa yine banlı geliyordu.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir ara hdd seri nosu değiştiren program kullanmıştım ama adı neydi bir türlü hatırlamıyorum, hdd nosuna atılan ban için falan diyorlardı. gerçekte işe yarıyormuydu oda muallakta işte :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Adminlerden yardım alabilirsin şuanlık olmuyor

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
En son denediğimde silip tekrar yüklemiştim ve olmuştu ama dediğin gibiyse işe yaramaz maalesef :(

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben az önce 10 yıl ban yedim ancak cihaz banı yemedim yeni hesap açabiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...