- Konuyu başlatan
-
Yakın bir zamanda geldi zaten bu güncellemeEn son denediğimde silip tekrar yüklemiştim ve olmuştu ama dediğin gibiyse işe yaramaz maalesef
Güzel haber bu,yeni hesap açıp banlanmadan oynayabiliyorsan yani kalıcı atmamış o zaman.acaba sistemi çalıştırmadılar mı daha yoksa korkutmak için mi öyle dediler anlamadımben az önce 10 yıl ban yedim ancak cihaz banı yemedim yeni hesap açabiliyorum
windowsunkinimi yoksa sadece gameloop mu sadece windows ise inşalah sana yardmcı olur
Denedim program değiştirmiş gibi etki veriyor ama yine aynısı yazıyor.Device ıd changer
Bu programı yıllardır kullanıyorum ama nasıl değiştirilidği hakkında bir bilgim yok.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşu program ile guest kimliği değiştirilebiliyor apk olarak emulatöre kurucan
şu videoda nasıl yapıldığı gösterilmiş izle bakBu programı yıllardır kullanıyorum ama nasıl değiştirilidği hakkında bir bilgim yok.
şu videoda nasıl yapıldığı gösterilmiş izle bak
Eskiden di sanırım şuan aynı şekilde o dosya çıkmıyor malesef.şu videoda nasıl yapıldığı gösterilmiş izle bak
haber verdiğin için teşekkürler bende deneyecektimGameloop kaldırıp tekrar yüklemek işe yaramıyor ya peki varmı başka bir çözümü ?
Rica ederim dostum önemli değil çözebilirsen yaz buraya dahaber verdiğin için teşekkürler bende deneyecektim
sadece hesaba 10 yıl ban atıyorlar cihaz banı felan yok facebooktan yada twitter den direkt hesap açabilirsin eğer guest banlıysaBu konulara hakim kimse yok mu bizleri aydınlatsalar memnun olacağız da.
Geçende bir arkadaş paylaşmış sitede vardı kalıcı ban örneği.sadece hesaba 10 yıl ban atıyorlar cihaz banı felan yok facebooktan yada twitter den direkt hesap açabilirsin eğer guest banlıysa
Bunlar es file explorer deki yöntemide fixlemişler en son denediğimde çalışıyordu şimdi olmuyor device id ltx dosyasından uuid değiştirince oluyorduGeçende bir arkadaş paylaşmış sitede vardı kalıcı ban örneği.
Ben o dosyayı arattığım halde bulamadıydımBunlar es file explorer deki yöntemide fixlemişler en son denediğimde çalışıyordu şimdi olmuyor device id ltx dosyasından uuid değiştirince oluyordu
mümkün kankaŞuan değiştirme mümkün değil diye biliyorum
Nasıl değiştiriyoruz yazılı bir şekilde veya bandicam ile kısa bir video şeklinde atabilri misin?ben ıd device changer ile denedim değiştiriyor gibi gösteriyor ama değiştirmiyor.başka programla denedim root kısıtlmasından ötürü değişmedi (gameloop kullanıyorum, diğleri kullanışsız zaten oda bulmuyor)mümkün kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?