Arkadaşlar yakında yeni bir mause almayı düşünüyorum forumlarda bir sürü mesaj okudum bu marka ile ilgili kimi bir şans verilmeli diyor (Mause için) kimi diyor çin malı ürünleri genelde kötü oluyor, vs. diye alıcağım ürün klavyede değil kulaklıkda değil hafifliğinde ve görünüş bakımından model o yu andırıyor ve benim çok hoşuma gitti bazıları diyecek logitech daha iyi vs. arkadaşlar logitechde kullandım zamanında g300s kullanıyordum 4. ayın ardından sağ tık basmıyordu zorlanıyordum abanmam gerekiyordu ve meyve bıçağı ile açıp içine bir bant yapıştırdım şuan öyle kullanıyorum ve arada bir yine aynı sorun oluyor yine içini açmak durumunda kalıyorum. gönül isterki bir mause'a 1000 tl verip kaliteli mal alalım fakat yok razer fiyatları 400 tlden başlıyor ve benim gözümde 400 tl çok para bir mause'a artık düşünmeye başladım acaba gamepower (mause için konuşuyorum) ürünlerini kullanmayımı bilmiyorlar ben hiç rastlamadım şahsen normal kullanılan ne birşey dökülen ne vurulan bir mauseun kendiliğinden gittiğine kimi sendoyu kavonoz dolusu suya sokuyor kuruluyor çalışıyor kimi yazıyor bi damla su girdi usb hatası veriyor diye aklımda üç adet mause seçeneği var şuan oynadığım oyunlar Fortnite,Valorant,Lol tarzı oyunlar oyüzden hafif bir mause istiyorum ve Sendo bana çok iyi geldi ama artık yorumları okudukça ben bile düşman oldum alsammı almasammı çok kararsız kaldım şahsen üç adet mause arasından;
Sendo
Logitech G102 (G300S'de sağ tık sorunu var dediğim gibi eğer bu sorunu 102'de yaşayan arkadaş varsa beni aydınlatırsa sevinirim.)
Corsair Harpoon
Sendo
Logitech G102 (G300S'de sağ tık sorunu var dediğim gibi eğer bu sorunu 102'de yaşayan arkadaş varsa beni aydınlatırsa sevinirim.)
Corsair Harpoon