GamePower Sendo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar yakında yeni bir mause almayı düşünüyorum forumlarda bir sürü mesaj okudum bu marka ile ilgili kimi bir şans verilmeli diyor (Mause için) kimi diyor çin malı ürünleri genelde kötü oluyor, vs. diye alıcağım ürün klavyede değil kulaklıkda değil hafifliğinde ve görünüş bakımından model o yu andırıyor ve benim çok hoşuma gitti bazıları diyecek logitech daha iyi vs. arkadaşlar logitechde kullandım zamanında g300s kullanıyordum 4. ayın ardından sağ tık basmıyordu zorlanıyordum abanmam gerekiyordu ve meyve bıçağı ile açıp içine bir bant yapıştırdım şuan öyle kullanıyorum ve arada bir yine aynı sorun oluyor yine içini açmak durumunda kalıyorum. gönül isterki bir mause'a 1000 tl verip kaliteli mal alalım fakat yok razer fiyatları 400 tlden başlıyor ve benim gözümde 400 tl çok para bir mause'a artık düşünmeye başladım acaba gamepower (mause için konuşuyorum) ürünlerini kullanmayımı bilmiyorlar ben hiç rastlamadım şahsen normal kullanılan ne birşey dökülen ne vurulan bir mauseun kendiliğinden gittiğine kimi sendoyu kavonoz dolusu suya sokuyor kuruluyor çalışıyor kimi yazıyor bi damla su girdi usb hatası veriyor diye aklımda üç adet mause seçeneği var şuan oynadığım oyunlar Fortnite,Valorant,Lol tarzı oyunlar oyüzden hafif bir mause istiyorum ve Sendo bana çok iyi geldi ama artık yorumları okudukça ben bile düşman oldum alsammı almasammı çok kararsız kaldım şahsen üç adet mause arasından;

Sendo
Logitech G102 (G300S'de sağ tık sorunu var dediğim gibi eğer bu sorunu 102'de yaşayan arkadaş varsa beni aydınlatırsa sevinirim.)
Corsair Harpoon

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
  • Logitech G502 Lightspeed. The best wireless gaming mouse you can buy. ...
  • Razer DeathAdder V2. The best wired gaming mouse you can buy. ...
  • BenQ Zowie EC2. ...
  • Corsair Dark Core RGB Pro SE. ...
  • Logitech G502 Hero. ...
  • Razer Basilisk V2. ...
  • BenQ Zowie FK2. ...
  • SteelSeries Aerox 3 Wireless.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ben G300s Aldım Yaklaşık Tıklama Sorunu 2. Senede Yapmaya Başladı Arada Düzeliyordu Devam Ediyordum Ama Artık Son Nokta 3. Senenin Sonunda Oldu Basmamaya Başladı Yani Ben Memnun Kaldım Aldım Tekrar Sende Nasıl Öyle Bir Sorun Oldu Anlayamadım

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ayrıca rampage markasına bakabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
logitech g102 alabilirsin gayet memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Logitech g300s 1 2 yıl idare eder ettikten sonra kablosunda sıkıntı oluyor garantiye gönderip 4 yıla çıkartabilirsin ömrünü

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeşim kesinlikle çin malları ucuz oldugu için kötü diyorlar ama ben hep çin malı ürünlerden memnunum

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
corsair harpoon kullandım 1 sene çok memnundum tavisye ederim

Zum Zum
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
logitech g102 kullandım gayet güzel mouse tavisye ederim

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim sana kısa ve öz soylucem gaming tiger klavye maus seti al ben 4 kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım ve kola döküldü çay döküldü hiç bir problem olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...